Program afiliere neakaisa.ro - 2Performant
Screenshot of www.neakaisa.ro

neakaisa.ro affiliate program

Ranking

41st

General

6th

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

20 days

Currency

RON

Time to payment

56 days

Description

PROGRAMUL DE AFILIERE NEAKAISA SE VA ÎNCHIDE ÎNCEPÂND CU DATA DE 7 MARTIE. Vă mulțumim pentru colaborare și pentru implicarea voastră în campania Neakaisa. Vă vom anunța în momentul în care vom reporni programul de afiliere. Uneltele de promovare vor deveni inactive. Prin urmare, vă rugăm să nu le mai folosiți începând cu data de

Read More

PROGRAMUL DE AFILIERE NEAKAISA SE VA ÎNCHIDE ÎNCEPÂND CU DATA DE 7 MARTIE.

Vă mulțumim pentru colaborare și pentru implicarea voastră în campania Neakaisa. Vă vom anunța în momentul în care vom reporni programul de afiliere.

Uneltele de promovare vor deveni inactive. Prin urmare, vă rugăm să nu le mai folosiți începând cu data de 7 martie.

————————————————————————————————

Când visează, băile visează să fie amenajate de la Neakaisa.ro. Combinăm cu pricepere expertiza, produsele de design, funcționalitatea excepțională și producători celebri sau în ascensiune. Cu o echipă dedicată și plină de inițiativă, după 9 ani de activitate am ajuns la 35.000 de comenzi anuale și am îmbunătățit tot ceea ce facem, devenind un partener de încredere atât pentru clienți cât și pentru colaboratori.

De la banalul vas de toaletă, până la sisteme de duș și căzi freestanding care îți iau ochii, Neakaisa.ro propune peste 15.000 de produse care să acomodeze chiar și cele mai inedite concepte.

Categoriile noastre: Baie | Bucătărie | Mobilă și Home Deco | Încălzire casă | Grădină

Beneficii: Consultanta gratuita pentru produsele listate pe site | Retur 14 zile | Transport gratuit | Deschidere si verificra ecolet la livrare | Livrare rapida pentru produsele din stoc: 24-72h

Comision: variabil, între 3 – 8%, in functie de categorie.

Perioada recurenta: 20 zile

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.