neakaisa.ro Affiliate Program
https://www.neakaisa.ro/

neakaisa.ro

Ranking

422nd

General

49th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

NeaKaisa.ro este un amic vesel si simpatic, mereu la indemana, mereu binevoitor. Lucreaza pentru proiectele tale gasind cele mai bune solutii pentru acasa cu ajutorul unei game largi de produse. Magazin online pentru casa, gradina si proiecte DIY, NeaKaisa pune la dispozitia clientilor variante de instalatii sanitare si electrice, articole de baie, scule si unelte

Read More

NeaKaisa.ro este un amic vesel si simpatic, mereu la indemana, mereu binevoitor. Lucreaza pentru proiectele tale gasind cele mai bune solutii pentru acasa cu ajutorul unei game largi de produse. Magazin online pentru casa, gradina si proiecte DIY, NeaKaisa pune la dispozitia clientilor variante de instalatii sanitare si electrice, articole de baie, scule si unelte de mana si electrice, masini de gradinarit si materiale de constructii. Adaptat tuturor bugetelor si nevoilor clientilor sai.

Si, totusi de ce noi? Pentru ca intelegem exact de ce nu trebuie sa fim de acord! Cele mai bune idei se nasc din contraziceri vii si argumente aprige. Lucrul in echipa inseamna mentalitati diferite, gusturi uneori contrare si preferinte unice.

NeaKaisa.ro nu vine in fata voastra cu experienta multor ani de activitate in domeniu. Si atunci, de ce noi? Pentru ca suntem tineri, veseli si voiosi, lucram cu spor, suntem in permanenta dezvoltare si traim dupa normele inovatiei.

Si, totusi de ce noi? Pentru ca intelegem exact de ce nu trebuie sa fim de acord! Cele mai bune idei se nasc din contraziceri vii si argumente aprige. Lucrul in echipa inseamna mentalitati diferite, gusturi uneori contrare si preferinte unice. Compromisul este cel mai greu de gasit atunci cand este vorba despre casa ta. Stim foarte bine, pentru ca dupa discutii in contradictoriu care s-au extins de la o zi la alta in cursul unei luni intregi, am ajuns la o solutie prin intermediul lui Nea Kaisa. Mandrul mester din exterior care a ascultat atat argumentele Laurei care cauta o varianta estetic placuta, cat si pe cele ale lui Vlad care voia o varianta practica. Imbinand cele doua cerinte, Nea Kaisa s-a dovedit a fi nu numai un consultant, ci insasi solutia.

Bineinteles, discutiile nu s-au oprit acolo, permanent este cate ceva de imbunatatit prin casa, pornind de la schimbatul unei lampi si pana la alegerea accesoriilor din baie, iar contradictoriul a devenit un stil de viata. De care, una peste alta, nu ne plangem, ci suntem mandri si bucurosi datorita rezultatelor pe care le aduce cu sine.

Comision afiliati: 5%
Perioada recurenta: 1 luna

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.