mobilaok.ro Affiliate Program
Screenshot of www.mobilaok.ro

mobilaok.ro

Ranking

364th

General

47th

Category

Commission

4.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

1 days

Description

MobilaOK – Mobila pentru o viata – comercializam pe piata din Romania mobilier din categoriile : dormitoare,livinguri,mobila baie,mobil bucatarie. Am demarat in 2012 si ne-am consolidat an de an pozitia,bazandu-ne pe urmatoarele puncte forte : – cunoastem in detaliu produsele comercializate,am lucrat pe liniile de productie,in grupul de fabrici de la furnizorul principal – promovam

Read More

MobilaOK – Mobila pentru o viata – comercializam pe piata din Romania mobilier din categoriile : dormitoare,livinguri,mobila baie,mobil bucatarie.

Am demarat in 2012 si ne-am consolidat an de an pozitia,bazandu-ne pe urmatoarele puncte forte :
– cunoastem in detaliu produsele comercializate,am lucrat pe liniile de productie,in grupul de fabrici de la furnizorul principal
– promovam permanent produse calitative,care au fost testate in prealabil in laboratoare acreditate
– avem experienta in livrarea produselor de mobila prin curierat,am decis sa reambalam o parte din produsele comercializate de noi,pentru o mai buna rezistenta la transport – procentul de produse distruse la transport a scazut simtitor,clientul final este mai fericit!
– oferim produse demontate care se pot transporta usor,pentru montaj oferim notite de montaj foarte detailiate,simplificand mult durata montajului si ingrijorrile clientilor finali.
– gama de produse se adreseaza clientilor cu bugete medii spre mici,calitatea oferita este peste medie
– oferim servicii de montaj in Bucuresti – avem un parteneriat cu o firma de montaj din capitala
– oferim servicii de personalizare mobilier prin imprimare – concept introdus in toamna anului 2018,lucram la dezvoltarea si promovarea lui.Cereti detalii pe email pt acest nou serviciu.
– oferim mobilier la comanda,avem un parteneriat cu un producator de top din Romania – aici ne adresam unei categorii de clienti cu bugete mari.
– produsele de serie sunt disponibile permanent intr-unul din stocurile din Romania sau Franta,doar transferul de marfa intre stocuri dureaza pana la 4 saptamani – cumulam comenzi pt a optimiza costul de transport. Foarte rar unele produse nu sunt disponibile,dar in acest caz sunt in faza finala de productie.
Producatorii au periodic lichidari de stocuri,lucru care ne permite sa venim cu oferte atragatoare.
– materia prima folosita este certificata FSC pt lemnul masiv sau are emisii de formaldehida reduse,conform normelor europene,un detaliu din ce in ce mai apreciat de clientii europeni
– produsele sunt testate inainte de ambalare,insa in caz ca sunt probleme asiguram cu titlu gratuit piese de schimb,pe care le livram cu prioritate prin curier. Exista stocuri cu piese de schimb atat in RO cat si in FR.
– oferim o garantie de 2 ani de zile,cu conditia sa nu se intervina cu modificari pe produse.
– produsele au poze de catalog demare rezolutie,pe care le putrem pune la dispozitia colaboratorilor,noi pe site am optimizat marimea acestora pt a beneficia de viteze de invcarcare mari pentru paginile siteului.
– am evitat comenzile false/neserioase prin incasarea unui comision de 25% din valoare marfa pt comenzile cu plata ramburs,dar putem discuta acest aspect in detaliu. De exemplu un dormitor are in medie 300kg si la un tur/retur se pierd foarte multi bani,in plus marfa ajunge la retur aproape distrusa…deci va fi greu de recuperat pentru o viitoare revanzare. Din acest motiv am solicitat permanent plata unui avans.

Credem in parteneriate solide care sa ne permita sa castigam impreuna cu partenerii nostrii.
Din acest motiv credem ca un comision de 4% pentru promovare + comisionul de retea,poate fi sustinuta pe termen lung de vanzari care sa aiba un pret corect pentru clientul final.
Plata comisionul se va face la finalul incasarii platii pentru produsul comandat,pentru a evita discutiile inutile legate de eventualele anulari de comenzi.

Asteptam sa ne vizitati magazinul online https://mobilaok.ro sau biroul de comenzi din Brasov,Str.Ucenicilor Nr.37.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.