mirgo-shop.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.mirgo-shop.ro

mirgo-shop.ro affiliate program

Ranking

319th

General

40th

Category

Commission

8.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

6 days

Description

Societatea MIR GO SHOP – reprezentantul companiei K+B Progres din Republica Ceha – este importator si distribuitor autorizat in Romania de electrocasnice marca ECG. Blendere, aspiratoare, epilatoare, mixere, cuptoare, plite electrice, aparate de aer conditionat, storcatoare de fructe, masini de spalat vase, calorifere electrice, convectoare sunt doar cateva din gama variata de produse ECG. ECG

Read More

Societatea MIR GO SHOP – reprezentantul companiei K+B Progres din Republica Ceha – este importator si distribuitor autorizat in Romania de electrocasnice marca ECG.

Blendere, aspiratoare, epilatoare, mixere, cuptoare, plite electrice, aparate de aer conditionat, storcatoare de fructe, masini de spalat vase, calorifere electrice, convectoare sunt doar cateva din gama variata de produse ECG.

ECG este o marcă de electronice si electrocasnice înființată în 1996, care a devenit o marcă internațională. Motto-ul este ‘’Produse atractive pentru toată lumea’’.

Electrocasnicele ECG se caracterizeaza prin fiabilitate, calitate, design modern si se integreaza perfect in orice tip de bucatarie moderna. Produsele nu sunt doar funcționale, ci și avansate din punct de vedere tehnic și satisfac cerințele clienților de astăzi.

Fiabilitatea a devenit una din trăsăturile fundamentale care ajuta la extinderea gamei de produse ECG.

Pentru societatea noastra MIR GO SHOP, cel mai important lucru il reprezinta satisfactia si multumirea cumparatorilor in urma produselor achizitionate si ne straduim sa oferim servicii de calitate incepand de la preluarea comenzilor, pregatirea si livrarea la clientul final.

Principala noastra preocupare o reprezinta comercializarea de produse de calitate la preturi accesibile.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.