Program afiliere melthdesign.ro/ - 2Performant
Screenshot of www.melthdesign.ro

melthdesign.ro/ affiliate program

Ranking

299th

General

53rd

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

18 days

Description

Suntem o companie distribuitoare de obiecte sanitare, baterii și radiatoare din Cluj-Napoca. Scopul nostru este de a aduce în fața clienților noștri produse care să le definească propriul stil: elegant, nonconformist sau simplu. Prin MELTH DESIGN încercăm să-ți eficientizăm tot procesul de achiziție a produselor de care ai nevoie în amenajarea unei băi, de la

Read More

Suntem o companie distribuitoare de obiecte sanitare, baterii și radiatoare din Cluj-Napoca.
Scopul nostru este de a aduce în fața clienților noștri produse care să le definească propriul stil: elegant, nonconformist sau simplu.

Prin MELTH DESIGN încercăm să-ți eficientizăm tot procesul de achiziție a produselor de care ai nevoie în amenajarea unei băi, de la comanda efectivă, la consultanța telefonică și până la livrarea coletelor.

Și pentru că îți spuneam de eficiență, prin MELTH INSTALL îți punem la dispoziție și servicii complete de instalații termice, sanitare și aer condiționat.

MELTH DESIGN țintește spre a crea un loc virtual unde clienții noștri să găsească acele produse care combină perfect designul modern și, deseori atipic, cu funcționalitatea produsului.

Prețul competitiv al produselor, gama variată de produse, customer care de calitate pe care punem mare accent, consultanta telefonica, reduceri suplimentare pentru achiziționarea mai multor produse. Produsele comercializate sunt de la branduri cu costuri medii, dar cu un design frumos, modern.

Grup țintă – tinerii casatoriti, care acum isi cumpara prima casa, sau sunt in plin redesign, varsta 26 – 36 ani, iar ca si produse best seller avem: baterii baie, sisteme dus, obiecte sanitare.

Valoarea medie a cosului de cumparaturi in magazinul online este între 1.700 RON – 2.000 RON iar rata de retur 1%.

Comisionul care se aplica la produsele noastre este urmatorul:
2% căzi freestanding și cabine de duș
4% colecții premium
7% restul produselor

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.