meisterh.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.meisterh.ro

meisterh.ro affiliate program

Ranking

566th

General

64th

Category

Commission

4.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

2 days

Description

Meisterh.ro este un magazin online de produse electrocasnice si electronice; in mediul online suntem relativ tineri, insa avem cu produsele noastre o experienta de mai bine de 10 ani de vanzari in hipermarketuri si prin parteneri independenti prin firma noastra Eva Home Appliance. Ce inseamna acest lucru? Ne cunoastem clientii, le cunoastem nevoile, si in

Read More

Meisterh.ro este un magazin online de produse electrocasnice si electronice; in mediul online suntem relativ tineri, insa avem cu produsele noastre o experienta de mai bine de 10 ani de vanzari in hipermarketuri si prin parteneri independenti prin firma noastra Eva Home Appliance.

Ce inseamna acest lucru?

Ne cunoastem clientii, le cunoastem nevoile, si in ceea ce priveste problemele – nu veti auzi de la ei despre acestea.
Suntem ca un concierge de electrocasnice: eficienti, calmi si cu o rata de 100% de satisfactie.
Se vor gasi 2 brand-uri pe site: meister Hasugerate ce cuprinde intreaga gama de produse electrocasnice si Tornado, un brand nou si modern pentru hoverbord-uri si biciclete electrice.
Tornado cuprinde tot ce este Trend si Fresh.

De ce ai promova un underdog, precum Meisterh.ro?

Avem o gama variata de produse, la aceeasi calitate ca unor nume mari de pe piata din Romania, dar la un pret mult mai mic; castigati avantajul de a ne promova in perioada in care brandul nostru inca nu a devenit vedeta 🙂
Alegem un design colorat, modern, o calitate a materialelor oferite, dorim sa evitam service-ul pe cat posibil – insa in cazul in care acest lucru nu se poate, nu este un lucru bun ca avem Service-ul propriu.
Nu ai timpul de 15 zile pentru service, iti garantam doar 7 zile maxim de service pentru produs.

Servicii oferite clientilor:
– Plata cu ramburs, plata online sau plata prin OP;
– Service propriu, cu zile de service reduse;
– Schimbarea produsului 1 la 1 pentru electrocasnice mici, in termen de 60 de zile de la achizitionarea acestuia;
– Transport gratuit pentru comenzi de minimum 200 lei;
– Un cost de transport fix, indiferent de localitate de 20 lei;
– Deschiderea coletului la livrare;

In momentul in care mai crestem, vrem sa si evoluam adaugand bonusuri si campanii; momentan oferim promotii si nu ne vom ascunde de: Black Friday sau lichidari de stoc.

Ne promovam continuu prin paginile noastre de Facebook: #TornadoRomania si EvaHomeAppliance, prin Google Adwords, organizam concursuri, oferim premii si ne castigam clientii treptat si sigur.

Produsele meister Hausgerate au ca grup tinta persoane de toate varstele: tineri cu un buget, persoane cu un venit minim, insa si persoane ale caror buzunare sunt captusite 😉

Tornado se orienteaza demografic catre copii, adolescenti si tineri adulti, este adevarat ca in primele doua situatii parintii vor scoate banii din buzunar, insa ca adevar absolut este faptul ca demografic este una dintre cele mai profitabile piete din acest moment.

Oferim un comision de 4% pe vanzari, cu un timp de aprobare a comisioanelor de 30 de zile.
Permitem promovarea prin Google AdWords, Facebook Ads si prin email marketing.

Aveti rabdare suntem entry level, in scurt timp putem avea un status de senior, cu un timp imbunatatit si cu comisioane mult mai atractive.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.