Program afiliere megadepot.ro - 2Performant
Screenshot of www.megadepot.ro

megadepot.ro affiliate program

Ranking

236th

General

45th

Category

Commission

7.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

22 days

Description

Echipa MegaDepot te salută și suntem dornici de parteneri cu care să lucrăm pe termen lung, cu câștiguri de ambele părți! Deținem în portofoliu o gamă variată de produse din categoria casă și grădină. Avem și brand-ul propriu, MegaGarden, pe care deținem exclusivitate. Produsele pe care le vindem sunt împărțite în 7 mari categorii (

Read More

Echipa MegaDepot te salută și suntem dornici de parteneri cu care să lucrăm pe termen lung, cu câștiguri de ambele părți!

Deținem în portofoliu o gamă variată de produse din categoria casă și grădină. Avem și brand-ul propriu, MegaGarden, pe care deținem exclusivitate.
Produsele pe care le vindem sunt împărțite în 7 mari categorii ( Motocoase, Motofierăstraie, Aparate de sudură, Scule și unelte, Agro & Zootehnie, Uz caznic și Pompe ).

Anumite categorii sunt mult mai căutate în sezonul de primăvară-vară, cum ar fi Motocoase, altele în sezonul rece, cum ar fi Motofierăstraie, și alte categorii sunt căutate tot timpul anului, cum ar fi Aparatele de sudură.

Peste 70% din clienții noștri sunt de sex masculin, cu vârsta cuprinsă între 35-60 ani și avem o medie a comenzii ce depășește 500 lei.

Comisionul este de 7% pentru toate categoriile și dorim să organizăm constant și alte avantaje pentru cei cu adevarat interesați să colaborăm.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.