Program afiliere maranc.ro - 2Performant
Screenshot of maranc.ro

maranc.ro affiliate program

Ranking

107th

General

18th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

9 days

Description

Brandul Maranc s-a născut din pasiunea pentru gătit, susținută prin folosirea celor mai bune ustensile profesionale de bucătărie. Facem research temeinic înainte de a include orice produs în oferta noastră. Testăm, verificăm, aprofundăm, repetăm. Apoi aducem pe piața din România cele mai performante cuțite și accesorii din domeniul culinar, atât pentru profesioniști, cât și pentru

Read More

Brandul Maranc s-a născut din pasiunea pentru gătit, susținută prin folosirea celor mai bune ustensile profesionale de bucătărie. Facem research temeinic înainte de a include orice produs în oferta noastră. Testăm, verificăm, aprofundăm, repetăm. Apoi aducem pe piața din România cele mai performante cuțite și accesorii din domeniul culinar, atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori și pasionați. Promovăm doar cuțite profesioniste și accesorii de top, folosite de cei mai exigenți chefi din țară și străinătate ( Avem colaborări cu majoritatea bucătarilor profeșionisti din țară ).

Cuțitul profesional reprezintă o extensie a mâinii bucătarului, iar maranc.ro este locul unde se găsesc cele mai bune ustensile. Probabil că nu există în toată bucătăria un obiect de care un bucătar să fie atașat la fel de mult. Așa se explică disponibilitatea oricărui chef de a investi într-un cuțit profesional care să-l ajute să-și pună amprenta personală pe toate mâncărurile pregătite. Maranc este site-ul care aduce laolaltă cele mai bune oferte pentru accesorii de tip high end, în special din categoria cuțitelor profesionale dar nu numai.

Ne diferențiem de piață prin următoarele beneficii:

1. Cel mai bun raport calitate/pret al produselor

2. Garanție 45 de ani

3. Recenzii pozitive de la clienți

4. Servicii customer support premium (

5. Posibilitatea personalizării produselor ( text/logo etc. ) si livrarea acestora in cutii premium pentru a fi oferite cadou.

Public țintă:

  • varsta 18 – 60 ani,
  • bărbați și femei cu venituri medii și mari.
  • persoane educate, cu formare profesională de profil sau persoane care activează în alte domenii, dar care investesc în gastronomie ca pasiune ( 80% pasionati, 20% profesionisti ).

Targetul nostru se împarte în profesioniștii care știu foarte bine ce produse caută și se bucură să le găsească în ofertă, și persoane care investesc în acest hobby atât timp, cât și bani. În ambele categorii din target sunt persoane orientate spre partea de dezvoltare personală, care învață singure și care se informează constant, și mai ales persoane care nu se feresc să investească bani în acest sens.

Rata conversiei: 1.64%

Cosul mediu/achizitie: 392 RON

Trafic lunar pe site: 35.000-50.000 utilizatori

Ce câștigi când te asociezi cu brandul nostru?

  • Comision 10%
  • Acceptam orice forma de promovare
  • Durata cookie: 30 zile
  • Oferim suport dedicat

Posibilitatea de a lucra pe o nișă foarte prolifică cu toate avantajele sale Operăm pe nișa dedicată profesioniștilor și persoanelor din categoria „cunoscători – amatori”, cei care apreciază și respectă întru tocmai recomandările celor din prima categorie.

Brandul este unul unic în România și a fost foarte bine primit încă de la lansare. Recenziile produselor sunt date de persoane cu nume cu greutate în domeniu. Acestea sunt produse a căror valoare poate fi în mod corect apreciate de către experți. Recomandările lor valoroase pentru celălalt segment al targetului nostru.

Ne poti contacta oricand pentru informatiile suplimentare de care ai nevoie.

Spor la conversii!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.