magazinulcuscule.ro Affiliate Program
https://www.magazinulcuscule.ro/

magazinulcuscule.ro

Ranking

75th

General

6th

Category

Commission

4.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

55 days

Description

MagazinulCuScule.ro este cel mai mare distribuitor de scule Yato, Vorel, PowerUp, Sthor, Lund si FLO din Romania. Comercializează peste 7000 de unelte și scule cu un vast domeniu de utilizare. Datorită acestui domeniu mare de utilizare probabilitatea de conversie este și ea foarte mare, pe majoritatea categoriilor de utilizatori care navigheaza pe Internet. Principalele categorii

Read More

MagazinulCuScule.ro este cel mai mare distribuitor de scule Yato, Vorel, PowerUp, Sthor, Lund si FLO din Romania. Comercializează peste 7000 de unelte și scule cu un vast domeniu de utilizare. Datorită acestui domeniu mare de utilizare probabilitatea de conversie este și ea foarte mare, pe majoritatea categoriilor de utilizatori care navigheaza pe Internet.

Principalele categorii ale sculelor comercializate sunt: truse de scule, chei tubulare si antrenoare (clicheți), chei inelare, chei combinate, chei imbus, chei reglabile, chei fixe, ciocane si dălți, clești și patenți, consumabile, cutii postale, echipament de lucru si protecție, gratare si accesorii, instrumente de măsură (echere, furtune de nivel, lere, rulete, testere, sublere, multimetre), menghine si prese, pensule si maturi, rangi, scule auto, scule constructii, scule electrice, scule gradină, scule instalatori, scule pneumatice, sfori, echipament si aparate pentru sudura, surubelnițe, benzi abrazive (șmirghel), burghie, carote, cutter-e, diamante, discuri, fierastraie, filiere, tarozi, foarfeci tabla, freze, perii, pile, aparate de taiat faianta, topoare, etc.

Acordam un comision de 4%, cu o perioada de recurenta de 30 de zile tuturor afiliatilor care aleg sa promoveze produsele comercializate de noi. Aprobarea comisioanelor se face rapid, imediat ce comanda a fost finalizata.

Oferim bonusuri de performanţă atractive pentru afiliaţii cu volume ridicate de vânzări.

Extra-comisionul va fi oferit în funcţie de suma totală a comenzilor generate de afiliat într-o lună:
– La vânzări de peste 5000 RON un extra-comision de 1%
– La vânzări de peste 6000 RON un extra-comision de 2%
– La vânzări de peste 7000 RON un extra-comision de 3%
– La vânzări de peste 8000 RON un extra-comision de 4%
– La vânzări de peste 9000 RON un extra-comision de 5%
– La vânzări de peste 10000 RON un extra-comision de 6%

Volumele noastre de vânzări sunt mari, produsele foarte cunoscute, domeniul de utilizare vast, termenul de livrare scurt si avem astfel convingerea ca veti reuși relativ ușor să scoateți un profit considerabil si imediat prin promovarea produselor noastre.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul nostru, https://www.MagazinulCuScule.ro.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.

Share This