maderomania.ro Affiliate Program
http://www.maderomania.ro

maderomania.ro

Ranking

349th

General

44th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

31 days

Description

Cateva cuvinte despre noi. Made Romania este magazinul online care dorește sa reuneasca cele mai bune produse romanești și să le ofere clienților din Romania la prețuri extrem de competitive. Ne plac acele lucruri realizate cu măiestrie, dar şi cu suflet. Ceramica, lemnul, pânza sau covoarele create în fabrici cu tehnologii moderne, de către oamenii

Read More

Cateva cuvinte despre noi.

Made Romania este magazinul online care dorește sa reuneasca cele mai bune produse romanești și să le ofere clienților din Romania la prețuri extrem de competitive.
Ne plac acele lucruri realizate cu măiestrie, dar şi cu suflet. Ceramica, lemnul, pânza sau covoarele create în fabrici cu tehnologii moderne, de către oamenii din România.
De ce să găsim aceste produse doar in magazinele din străinătate sau reimportate in marile lanțuri de magazine sub diferite branduri la prețuri extrem de mari?
Vrem să le oferim clienților din România produsele autohtone pe care le doresc, le caută, le-ar cumpăra și pe care le-ar aprecia.

Programul de afiliere Made Romania îți oferă posibilitatea să ne susții pasiunea pentru promovarea produselor romanești obținând și un venim suplimentar care poate deveni în termen mediu unul consistent.

Cu o valoare medie pe comandă de peste 500 Ron și o rată a returilor de sub 1%, parteneriatul cu Made Romania înseamnă comisioane cu o valoare peste media altor domenii.

Datorita faptului că de la bun început ne-am dorit ca influența noastră asupra prețului final al unui produs să fie cât mai mică, comisionul standard al campaniei este de 5%.

Pentru promovare punem la dispoziție o gamă variată de bannere. În cazul în care se dorește realizarea unui proiect special echipa noastră vă poate oferi tot suportul pentru a genera un conținut cât mai adecvat campaniei voastre.

Oferim permanent suport afiliaților încercând să răspundem cu promptitudine tuturor întrebărilor și solicitărilor voastre. Pentru orice solicitare ne puteți contacta folosind adresa de email cristi.birzu@maderomania.ro

Adaugăm permenant Producatori/Produse și Categorii noi, fapt ce ajuta la creșterea frecvenței comenzilor atât din partea clienților noi cât și existenți.

Cum puteți promova produsele Made Romania?

– prin bloguri (cu recomandări ale produselor MadeRomania)
– prin rețele de socializare (Facebook, Instagram, Google+, etc.)
– prin site-uri de tip cashback
– prin campanii AdWords, doar Display, partea de search este blocată integral.
– prin campanii de e-mail marketing

Vom incerca sa detaliem o lista a criteriilor care pot duce la respingerea comisioanelor aferente vanzărilor:
-Folosirea de contexte care pot crea o imagine denaturată sau confuzie asupra produselor prezente in linkul de afiliere.
-Folosirea cuvintelor Made Romania, Made in Romania sau a numelui brandurilor/producatorilor listati in: continutului domeniului, subdomeniului, categoriei sau titlului campaniei.
-Made Romania își rezervă dreptul de a contacta afiliatul în cazul în care metoda de promovare ne lezeaza în vreun fel imaginea.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.