Program afiliere kalenda.ro - 2Performant
Screenshot of www.kalenda.ro

kalenda.ro affiliate program

Ranking

56th

General

8th

Category

Commission

6.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

24 days

Description

KALENDA aduce fericirea confortabilă în casele clienților săi. Selecția de mobilier de living, dormitor, mese și scaune, birou vor înfrumuseța casa având totodată beneficiul confortului financiar. Mobilarea unei locuințe devine cu plăcere cu www.kalenda.ro pentru că aici clienții vor găsi mereu designul potrivit pe stilul lor și la prețuri accesibile. Promoțiile lunare și reducerile de

Read More

KALENDA aduce fericirea confortabilă în casele clienților săi. Selecția de mobilier de living, dormitor, mese și scaune, birou vor înfrumuseța casa având totodată beneficiul confortului financiar. Mobilarea unei locuințe devine cu plăcere cu www.kalenda.ro pentru că aici clienții vor găsi mereu designul potrivit pe stilul lor și la prețuri accesibile. Promoțiile lunare și reducerile de tip flash sale atrag mereu comenzi de la clienți din toată țara.

KALENDA este pe placul persoanelor care se mută în propria casă, preferă un design minimalist, scandinav, doresc să își imprime o notă personală asupra locuinței și caută elemente de focus de deign prin piese de mobilier deosebite.

Top orașele din care vin clienții KALENDA sunt din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Târgu Mureș, Iași, Oradea, Sibiu, Ploiești și Constanța. Aceștia sunt în speciali atrași de gama variată de mobilier tapițat: canapele, fotolii și paturi tapițate. Mesele și scaunele sunt de asemenea atrăgătoare și câștigă teren uneori în față produselor tapițate.

Preferata românilor rămâne totuși colecția de living și dormitor Idento. Aceasta este achiziționată zilnic de către clienți din toată țara mai ales că stocul este unul generos.

Comanda medie a unui client KALENDA este de peste 1700 lei dar, totul depinde de perioada anului și de promoțiile derulate.

Față de concurență KALENDA reușește să se evidențieze prin designul scandinav și prețurile accesibile.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.