Program afiliere imker.ro - 2Performant
Screenshot of www.imker.ro

imker.ro affiliate program

Ranking

556th

General

85th

Category

Commission

9.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Fii partener al succesului IMKER, castiga alaturi de noi si fii parte din viziunea noastra de a transforma casa sau afacerea intr-un loc placut. Oferim cea mai actuala tehnologie pentru parfumarea si improspatarea spatiilor folosind aparate profesionale de aromatizare prin nebulizare la rece si parfumuri realizate din amestecuri de uleiuri esentiale naturale in note echilibrate.

Read More

Fii partener al succesului IMKER, castiga alaturi de noi si fii parte din viziunea noastra de a transforma casa sau afacerea intr-un loc placut.

Oferim cea mai actuala tehnologie pentru parfumarea si improspatarea spatiilor folosind aparate profesionale de aromatizare prin nebulizare la rece si parfumuri realizate din amestecuri de uleiuri esentiale naturale in note echilibrate.

Aparatele de dimensiuni medii si mici sunt utilizate pentru parfumarea casei, biroului sau masinii in mod eficient, placut, cu stil si cu grija pentru sanatatea familiei, musafirilor sau animalelor de companie.
Aparatele de dimensiuni mari sunt utilizate pentru business, fiind un element important in aplicarea conceptului de Customer Experience. Nise utilizare business: hoteluri si pensiuni, SPA-uri, restaurante, magazine si showroom-uri, cabinete (stomatologice, notariale, de avocatura), sedii de birouri.

Beneficiile tale:
– Primesti un comision avantajos de 9% in domeniul Home&Deco
– Punem la dispozitie bannere pentru usurinta utilizarii in campanii
– Cookie life: 60 zile
– Approval time: 30 zile
– Innoire periodica a produselor in functie de noi tehnologii aparute, parfumuri noi
– Oferte periodice
– Modalitati de promovare: produsele IMKER pot fi prezentate si recomandate prin intermediul blogurilor, retelelor de socializare, email marketing etc.
– Iti punem la dispozitie materiale si informatii, asistenta si consiliere cu detalii suplimentare oricand va sunt necesare pentru promovarea produselor.

Avantajele solutiilor IMKER:
– Ne-am straduit sa raspundem unei probleme a clientilor careia nu i-au gasit solutie si am reusit sa le oferim o solutie eficienta, care ii face fericiti. Ne bucuram de revew-uri pozitive, achizitii ulterioare, recomandari.
– Ne bucuram ca cei care intra in contact cu un aparat de aromatizare IMKER si-l doresc neaparat si rata de achizitie este foarte mare: peste 80% din cei care au vazut aparatul in functiune si cauta informatii despre el il achizitioneaza.
– Parfumurile IMKER AromaNatural sunt foarte apreciate, avand un miros placut, premium, subtil. Tehnica de realizare a parfumurilor este combinarea echilibrata a uleiurilor esentiale naturale in note de top, medii si baza (asemeni unui parfum personal)
– Tehnologia de dispersare a parfumurilor prin nebulizare la rece, utilizarea parfumurilor nediluate cu apa si posibilitatea de programare a aparatelor pe nivele de putere si intervale orare genereaza avanatajul unei dispersii uniforme a paticulelor fine de parfum, ceea ce il face sa se simta multa vreme, intr-un mod placut, neagresiv.
– Aparatele IMKER AromaLUX au un design premium, un aspect placut, se integreaza perfect in decorul casei, masinii sau spatiului de business.
– Consum redus de parfum (o rezerva de 100 ml poate dura si 3-4 luni in functie de setarile de difuzare)

Conditii:
– Comisioanele sunt garantate numai pentru comenzile confirmate si platite.
– Este interzisa crearea unor medii de promovare (site-uri, pagini de social-media etc.) care sa contina numele IMKER.

Detalii prinvind produsele IMKER pe: https://imker.ro
Testimoniale, povesti de succes si noutati in social media IMKER: Facebook, Instagram, Pinterest, Linkedin.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.