Program afiliere haaus.ro - 2Performant
Screenshot of haaus.ro

haaus.ro affiliate program

Ranking

105th

General

18th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

44 days

Description

Daca lucrezi in piata de home & deco, cu siguranta ne cunosti! Totusi, vrei sa afli mai multe despre noi? Detaliile de mai jos, cu siguranta iti vor deschide apetitul sa te alaturi echipei noastre, in acest program de afiliere. Cu peste 28 de ani de experienta, Echipa haaus, care in prezent are peste 100

Read More

Daca lucrezi in piata de home & deco, cu siguranta ne cunosti! Totusi, vrei sa afli mai multe despre noi?

Detaliile de mai jos, cu siguranta iti vor deschide apetitul sa te alaturi echipei noastre, in acest program de afiliere.

Cu peste 28 de ani de experienta, Echipa haaus, care in prezent are peste 100 de persoane, este aici pentru a oferi clientilor sai mai mult decat mobila.

Mobilierul haaus este produs in Romania, din PAL melaminat, intr-un spatiu de productie de 10.000 m2, cu utilaje moderne cu ajutorul carora asiguram constanta productiei si a calitatii. Produsele comercializate pe site-ul www.haaus.ro sunt usor de asamblat iar preturile sunt competitive.

Din dorinta de a indeplini promisiunea facuta clientilor nostri, am mizat inca de la inceput pe materia prima de calitate si astfel ne-am parteneriat cu cei mai consacrati producatori de PAL la nivel european. Toate piesele de mobilier au o garantie de 24 de luni.

Producem mobila gandita pentru casele romanilor si suntem mandri ca peste 1 milion de familii se bucura de produsele noastre.

In prezent produsele noastre se vand in 7 tari europene dar ne bucuram si de increderea celor mai mari lanturi de bricolaj din Romania.

Portofoliul www.haaus.ro este compus din peste 300 produse unice, in continua crestere, organizate in urmatoarele categorii: mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila hol, mobila birou si mobila baie.

Livrarea este gratuita si se efectueaza in 1-5 zile de la finalizarea comenzii, iar termenul de retur este de 30 de zile.

Programul de afiliere haaus

·      Comisionul oferit pe intreg portofoliul este de 5%

·      Durata de viata a cookie-ului este de 30 de zile

·      Aprobarea comisionului se face in 45 de zile de la finalizarea comenzii

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.