Program afiliere finaqua.ro - 2Performant
Screenshot of www.finaqua.ro

finaqua.ro affiliate program

Ranking

518th

General

88th

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

18 days

Description

Bine ai venit ! Am creat FINAQUA pentru a fi diferiți față de alte companii ce produc filtre de apă. Noi credem că apa poate schimba viața oamenilor și ne dorim ca toți să consumăm o apă cu numeroase beneficii pentru sănătate. Acțiunile noastre individuale sunt cele care contează. Astăzi, este evident că planeta noastră

Read More

Bine ai venit !

Am creat FINAQUA pentru a fi diferiți față de alte companii ce produc filtre de apă. Noi credem că apa poate schimba viața oamenilor și ne dorim ca toți să consumăm o apă cu numeroase beneficii pentru sănătate.

Acțiunile noastre individuale sunt cele care contează. Astăzi, este evident că planeta noastră este în pericol. Orice sticlă de plastic care nu ajunge să îmbolnăvească natura îi acordă timp planetei să se recupereze pentru noi și generațiile următoare. Din fericire, trăim într-o perioadă în care lumea devine tot mai conștientă de efectele negative pe care stilul de viață îl are asupra planetei și, implicit și asupra sănătății.

Asistăm, astfel, în ultimul deceniu, la apariția a noi culturi și noi culturi educaționale cu accent pe sănătate. Cultura hidratării, a prevenției, a protecției naturii, toate ne ajută să ne schimbăm rutinele nesănătoase, inoculate în sute de ani de indolență.

Cu toată evoluția din ultimele decenii, totuși, încă avem o problemă majoră. Oamenii nu beau suficientă apă, iar dacă o beau, nu este cea mai bună. Încă există în piață o nevoie de educare a hidratării, iar acolo unde ea există, ne lovim de o nevoie de educare a soluțiilor optime de filtrare. Chiar și cei care au înțeles că au nevoie de apă filtrată încă nu știu care este adevărata SOLUȚIE.

Și atunci cine filtrează cel mai bine apa? Natura, desigur

Prin acest detaliu aparent insignifiant am ales să ne diferențiem pe piață și să venim cu o soluție de hidratare inspirată din metodele de filtrare pe care natura le folosește de milioane de ani.

Misiunea noastră:

Principalul nostru scop este să punem umărul la educarea României în ceea ce privește importanța hidratării. Am decis să facem asta nu doar prin campanii de comunicare țintite, ci și prin intermediul unui sistem de filtrare care să transforme banala apă într-o adevărată sursă de hidratare și sănătate. Pe lângă accentul pe care îl punem pe prevenție și longevitate, vrem să oferim tuturor românilor o apă cu adevărat de calitate, fără subterfugii de marketing. Am ales apa alcalină, antioxidantă, microstructurată și ionizată natural pentru că este cea mai apropiată de ceea ce natura ne oferă și vine cu proprietăți remarcabile, fiind un adevărat aliat în lupta noastră pentru menținerea sănătății.

Scopurile FINAQUA:

– Să oferim soluțiile de hidratare optimă;

– Să ajutăm cât mai multă lume să adopte un stil de viață sănătos;

– Să oferim apă alcalină tuturor celor care își doresc un stil de viață bazat pe prevenție;

– Să reducem poluarea cauzată de industria apei îmbuteliate;

– Să ajutăm cât mai multă lume să economisească bani, în timp ce câștigă sănătate.


Publicul țintă:

Am identificat două categorii de consumatori care se încadrează în publicul țintă Finaqua. Pe de o parte, avem familiile care pun foarte mult accent pe educarea copiilor într-un stil de viață cât mai sănătos, cu accent pe prevenție. Pe de altă parte, avem pasionații de sporturi, persoanele cu un stil de viață foarte activ, axate pe zona de mindfulness, dezvoltare personală și sănătate.

Sperăm că te-am convins și că vrei să ne cunoști mai bine!

Te invităm să promovezi produsele și campaniile noastre în cele mai creative metode. Oferim bonusuri si un comision atractiv de 20%. Promitem un procent foarte ridicat de aprobare a comisioanelor, in cel mai scurt timp posibil.

Iți stăm la dispoziție pentru informații suplimentare, suntem deschisi la noi modalitati de promovare și răspundem prompt la toate mesajele primite.

Cum poți face asta?

– Prin articole pe blogul sau site-ul personal – review-uri, teste pentru apa alcalină, articole informative și recomandări ale produselor disponibile pe Finaqua.ro. Pentru orice informații aveți nevoie, ca să creșteți nivelul de cunoștințe al celor care doresc să consume o apă alcalină produsă de un filtru, vă puteți baza pe noi și vom face tot posibilul să vă ajutăm.

– Prin Facebook sau Instagram: puteți folosi aceste canale de promovare, atât organic cât și plătit. Cu mențiunea ca întrebările referitoare la produsele noastre primite de la clienți să fie direcționate către adresa de email sales@finaqua.ro

– Prin campanii de email marketing (cu mențiunea că trebuie să primească întâi aprobarea noastră)

– Prin campanii Google Adwords

– Prin idei inedite: ne-am bucura să primim cât mai multe propuneri de colaborări de la voi, care să ne ajute să promovăm împreună filtrele Finaqua

Informatii despre comenzile online:
– Livrare gratuita pentru comenzile filtrelor de apă
– Livrarea se face in maxim 2 zile lucratoare oriunde in tara
– Retur in 30 de zile

Modalități de plată acceptate: numerar la curier sau plată online cu cardul

Programe de până la 12 rate egale fără dobândă (pentru posesorii de carduri de cumpărături de la Raiffesein, Banca Transilvania, BCR, BRD Finance, Alpha Bank si Card Avantaj)

Perioada de aprobare a comisioanelor – 30 de zile din momentul procesării comenzilor (perioada de retur)

Restricții:

– Plasarea de link-uri de afiliere în pagina oficială de Facebook nu este permisă.
– Nu vor fi acceptate tentativele de fraudare a programului de afiliere, de orice tip sau natură ar fi ele – Nu vor fi validate comisioanele în cazul în care afiliatul induce în eroare clienții în orice mod sau face afirmații mincinoase.

Finaqua Water Filters SRL își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile, dar și modul de acordare al câștigurilor, valoarea comisioanelor, cât și perioada de desfășurare a programului cu anunt prealabil cu 30 de zile înainte minim.

Prin promovarea produselor FINAQUA, afiliații sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiillor. În caz contrar, FINAQUA are dreptul să suspende orice afiliat care încalcă termenii și condițiile și să-i respingă toate comisioanele cu status “în așteptare”.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.