Program afiliere feroshop.ro - 2Performant
Screenshot of www.feroshop.ro

feroshop.ro affiliate program

Ranking

229th

General

39th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

15 days

Currency

RON

Time to payment

24 days

Description

FeroShop este un magazin online pentru producătorii de mobilier, pasionații de bricolaj și meșterii din fiecare casă. La noi găsești accesorii pentru mobilier, scule, unelte, organe de asamblare, produse pentru finisare și multe altele. Povestea FeroShop a început în anul 1998 atunci când am intrat pe piață sub numele Teonic S.R.L. cu o ofertă generoasă

Read More

FeroShop este un magazin online pentru producătorii de mobilier, pasionații de bricolaj și meșterii din fiecare casă. La noi găsești accesorii pentru mobilier, scule, unelte, organe de asamblare, produse pentru finisare și multe altele.

Povestea FeroShop a început în anul 1998 atunci când am intrat pe piață sub numele Teonic S.R.L. cu o ofertă generoasă de produse din diverse domenii. Ne-am dorit să venim în ajutorul profesioniștilor care au nevoie de accesorii, scule și unelte de calitate dar și a tuturor celor care sunt meșteri în propria casă.

Am crescut respectând principiile care stau încă de la început la baza companiei noastre. Oferim calitate în orice condiții atât în ceea ce privește produsele cât și serviciile FeroShop. Știm că serviciile și produsele sunt cartea noastră de vizită, așa că acordăm atenție fiecărui detaliu, pentru ca fiecare client să fie mulțumit cu soluțiile pe care le oferim.

Comision general: 5%.
Durata cookie: 15 zile.
Comanda medie: 250 lei
Rata de conversie: 1.5%
Rata de retur foarte mica

Suntem la inceput in afiliere asa ca va rugam sa ne trimiteti sugestiile voastre printr-un mesaj privat sau prin email la mike@teonic.ro. Multumim!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.