Program afiliere fernand.ro - 2Performant
Screenshot of www.fernand.ro

fernand.ro affiliate program

Ranking

445th

General

67th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Fernand.ro este un magazin online lansat in 2019, aflat intr-o continue crestere a numarului de comenzi si incasari. Este specializat in comercializarea produselor de securizare a usilor si ferestrelor (cilindri/butuci, lacate, broaste incastrate/aplicate, alte accesorii), securizarea bicicletelor si motocicletelor (dispozitive antifurt), seifuri si altele. Produsele pe care le vindem pot reprezenta, in orice moment si

Read More

Fernand.ro este un magazin online lansat in 2019, aflat intr-o continue crestere a numarului de comenzi si incasari. Este specializat in comercializarea produselor de securizare a usilor si ferestrelor (cilindri/butuci, lacate, broaste incastrate/aplicate, alte accesorii), securizarea bicicletelor si motocicletelor (dispozitive antifurt), seifuri si altele. Produsele pe care le vindem pot reprezenta, in orice moment si pentru oricine, o necesitate. Acoperim intreaga plaja de clienti existenta in piata din punct de vedere al nivelului de pret si al calitatii.

Informatii pentru afiliati:

– oferim comision general de 10% si o perioada de recurenta de 30 de zile. Aprobam comisioanele la 14 zile dupa livrarea comenzii, imediat dupa ce expira termenul legal pentru retur.
– comanda medie este 160 ron (tva inclus). Ocazional generam comenzi in valoare de 10 000+ ron, pe care le-am scazut din calculul comenzii medii.
– acceptam orice metoda de promovare
– avem stocuri proprii, mari si foarte mari, pe care le completam permanent.
– expedierea comenzilor se face in aceeasi zi pentru comenzile realizate pana in ora 13:00 si a doua zi pentru cele realizate dupa ora 13:00.
– la cerere oferim bannere si altele elemente de marketing.
– nu avem numarul de telefon afisat pe homepage 🙂

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.