Program afiliere felicis.ro/ - 2Performant
Screenshot of www.felicis.ro

felicis.ro/ affiliate program

Ranking

564th

General

87th

Category

Commission

15.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Noi suntem Felicis Promotion, producatori romani de perne decorative si felicitari. Am pornit de la ideea ca oamenii ar trebui sa se simta iubiti, sa fie mai veseli si sa aiba in fiecare zi un motiv de bucurie. Astfel au aparut pernele cu mesaje. Pe langa caracterul decorativ, acestea au si rolul de a transmite

Read More

Noi suntem Felicis Promotion, producatori romani de perne decorative si felicitari.
Am pornit de la ideea ca oamenii ar trebui sa se simta iubiti, sa fie mai veseli si sa aiba in fiecare zi un motiv de bucurie. Astfel au aparut pernele cu mesaje. Pe langa caracterul decorativ, acestea au si rolul de a transmite o anumita stare de bine.
Mai tarziu, ne-am dat seama ca ar trebui sa le combinam cu alte modele mai colorate si asa au aparut cele de tip pattern.
Pentru toate insa, folosim materiale antialergice, cum ar fi bumbac, sintetic sau poliesterul din umplutura de tip SuperBall TNT. Fata de perna este detasabila si are inchidere cu fermoar, astfel incat sa fie practica si usor de curatat.
Termenul de livrare este de 48 de ore din momentul plasarii comenzii, exceptand perioada de sarbatori, in care pot aparea intarzieri.
In functie de sarbatorile legale sau de zilele eveniment, cum ar fi Craciunui, V-Day, 8 Martie etc, facem discount-uri si campanii promotionale la produsele relevante si nu numai.
Fiind inca la inceput de drum, incercam sa ne facem cunoscuti prin diferite metode, astfel incat produsele noastre sa ajunga in atentia cat mai multor cumparatori.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.