Program afiliere evivo.ro - 2Performant
Screenshot of evivo.ro

evivo.ro affiliate program

Ranking

495th

General

89th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

66 days

Description

Evivo.ro este un magazin online de baterii sanitare, paneluri de dus, chiuvete de bucatarie si accesorii pentru baie si bucatarie. Căutăm să livrăm calitate și funcționalitate înainte de toate. Avem și produse premium și zeci de variante de design, dar încercăm să păstrăm focus-ul magazinului: prețuri accesibile și un raport calitate/preț cât mai bun. Bateriile

Read More

Evivo.ro este un magazin online de baterii sanitare, paneluri de dus, chiuvete de bucatarie si accesorii pentru baie si bucatarie. Căutăm să livrăm calitate și funcționalitate înainte de toate. Avem și produse premium și zeci de variante de design, dar încercăm să păstrăm focus-ul magazinului: prețuri accesibile și un raport calitate/preț cât mai bun.

Bateriile sanitare vândute de noi au garanție 5 ani, chiuvetele 10 sau 20 de ani. Iar seriile de accesorii de baie vin cu design si culoare intr-o diversitate pe care o imbogatim pe zi ce trece. In plus, oferim informații detaliate despre toate produsele, inclusiv schite de gabatrit si de montaj.

Detalii logistice – livrare in 24-48h pentru majoritatea produselor de pe site, livrare gratuita pentru comenzi peste 300 de lei.

Oferim un comision de 7% pentru fiecare vânzare.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.