Program afiliere domicilio.ro - 2Performant
Screenshot of www.domicilio.ro

domicilio.ro affiliate program

Ranking

260th

General

44th

Category

Commission

4.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

16 days

Description

Fondat in 2011, Domicilio comercializeaza corpuri de iluminat pentru casa si birouri, scaune de masa, de bar, fotolii, mese, paturi, produse cu design excelent si calitate, la un pret accesibil. Clientii nostri sunt cumparatorul final, lanturi de retail, arhitecti si hoteluri, restaurante si baruri renumite. Target Groups & Target Definition: BTC – All, 18-55 (/

Read More

Fondat in 2011, Domicilio comercializeaza corpuri de iluminat pentru casa si birouri, scaune de masa, de bar, fotolii, mese, paturi, produse cu design excelent si calitate, la un pret accesibil. Clientii nostri sunt cumparatorul final, lanturi de retail, arhitecti si hoteluri, restaurante si baruri renumite.

Target Groups & Target Definition:

BTC – All, 18-55 (/ 25-54), rezidenta urbana: end-users, casatoriti sau/si singles, pasionat de home & deco, sau doar dornic sa isi faca imbunatatiri in casa.
BTB – Pentru designers, architecti, angajati sau reprezentanti ai companiilor implicate in proiecte rezidentiale, HORECA.

Ne dorim ca impreuna cu voi sa ne extindem si mai mult compania, iar asta pentru noi inseamna a face parte dintr-un parteneriat adevarat, care are la baza interesele ambelor parti.

Valoare medie a cosului de cumparaturi a variat in intervalul ianuarei 2021-aprilie 2021 intre 1100 lei si 1750 lei.

Comisionul afiliatului este de 4%.

Tipuri de Promovare :
– Prin Facebook: prin postări organice, grupuri, facebook ads.
– Folosind articole cu recomandări ale produselor disponibile.
– Pe site-uri care centralizează oferte sau site-uri de cashback.
– Prin campanii de e-mail marketing.

Oferim un bonus de +6% pentru afiliatii care realizeaza cumulat minim 15 comenzi cu o valoare minima de 20.000 de lei net la produsele cu pret intreg in decurs de o luna.

La vanzari lunare care depasec pragul de 3000€ oferim un comision de 6%. Comisionul creste la 7% atunci cand se trece de 4000€. Iar pentru pragul de 5000€, oferim un comision de 8%.

Perioada de valabilitate de 30 de zile pentru cookie-uri.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.