Program afiliere domestika.ro - 2Performant
Screenshot of domestika.ro

domestika.ro affiliate program

Ranking

523rd

General

95th

Category

Commission

6.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Ai ajuns la Domestika.ro un magazine online specializat pe produse din categoria Home, Kitchen & Lifestyle. Misiunea noastra – venim în sprijinul pasionaților și amatorilor de gătit cu produse de calitate, care să le asigure rezultate remarcabile în bucătărie. Am creat un brand de produse proprii, numit Baker’s Shop grupate sub deviza “all for baking”, de la

Read More

Ai ajuns la Domestika.ro un magazine online specializat pe produse din categoria Home, Kitchen & Lifestyle. Misiunea noastra – venim în sprijinul pasionaților și amatorilor de gătit cu produse de calitate, care să le asigure rezultate remarcabile în bucătărie. Am creat un brand de produse proprii, numit Baker’s Shop grupate sub deviza “all for baking”, de la cosuri de dospire la tavi si forme de copt, produse specifice pentru brutariile artizanale sau pentru brutarii artizani, cei care doresc sa-si prepare painea in casa. Pe langa acestea, dezvoltam in continuare noi game de produse din categoria ce ne reprezinta, Home, Living and Lifestyle

Suntem importatori directi pentru toate brandurile din portofoliu. Pe langa Baker’s Shop,  printre brandurile nostre se numara:

1)   BIRKMANN RBV Birkmann este o companie germana din portofoliul careia oferim accesorii de copt si produse pentru bucatarie din șapte serii diferite: Loaf & Soul, Basic Baking, Baker’s Best, Easy Baking, Simply Homemade, Premium Baking și Contoura. În ceea ce privește tavile si formele de copt, ne-a orientat pe gamele Easy Baking, Premium Baking și alte produse din seria Color Kitchen. 

2)   MARCATO – Marcato este lider mondial în producția de mașini și accesorii pentru paste proaspete. Producatorul Italian asigura calitatea prin emblema “Made in Italy”. Filozofia lucrurilor bine făcute a distins Marcato încă din 1930, când munca, pasiunea și ingeniozitatea lui Otello Marcato au dat naștere produselor apreciate astăzi în întreaga lume. Oferim toata gama de masini de facut paste si accesorii MARCATO.

3)   CHEFMADE – Marca Chefmade este prezenta in peste 60 de tari si este specializată în producția de ustensile și accesorii pentru gătit, cu un accent deosebit pe produsele de copt, cum ar fi forme pentru prăjituri, tăvi pentru cuptor, tăvi pentru muffins și multe altele. Produsele Chefmade sunt cunoscute pentru calitatea lor superioară și designul lor elegant și funcțional.

4)   ELO – Elo-Stahlwaren s-a impus ca brand de încredere în domeniul articolelor de uz casnic, fiind fondată acum mai bine de 80 de ani de Karl Grünewald. De atunci, ELO a devenit sinonimă cu inovații revoluționare și a stabilit noi standarde în industrie. Înțelegând nevoile pieței, ELO este mereu la curent cu tendințele și ascultă nevoile clienților săi pentru a oferi produsele cele mai bune și cele mai adecvate pentru aceștia. Veti regasi in oferta noastra  ELO cele mai inovative tigai si vase de gatit, orientate catre consum redus de energie si gatit sanatos.

5)   PAL – Compania Palamidis S.A. are sediul în Grecia și produce o gamă largă de produse din metal, precum oale, tigăi, seturi de tacâmuri, ustensile de bucătărie și multe altele. Produsele lor sunt comercializate sub brandul “PAL” și sunt distribuite în întreaga lume. Gama de produse cuprinde pe langa diverse vase de gatit si cutii de depozitare pentru alimente din sticla sau otel inoxidabil.

6)   Samap Ecosysteme este un brand francez specializat în producția de masini casnice si de uz gospodaresc pentru procesarea cerealelor și a altor produse agricole. Compania a fost fondată în 1961 și de atunci a devenit un nume de referință printre utilizatorii de mori de cerale cu piatra pentru uz casnic sau mici intreprinzatori. Oferta Samap include mori de cereale cu piatra manuale sau electrice.

7)   Brotformen24 este un brand german specializat în producția de cosuri de dospit pentru pâine din pulpa de lemn de cea mai înaltă calitate încă din anul 1847. Brandul se mândrește cu produsele sale care sunt realizate din materii prime atent selectate, testate și aprobate pentru contactul cu alimentele. De la Brotformen oferim o gama larga de modele si capacitati de cosuri de dospire din pulpa de lemn.

8)   Nasha Maysternya este o companie din Ucraina specializata în producția de produse din fontă. Cu o experiență vastă în domeniu, brandul este recunoscut pentru calitatea și durabilitatea produselor sale. Produsele sunt realizate cu mare atenție la detalii, astfel încât să asigure cel mai înalt nivel de calitate și performanță. De la tigăi și cratițe, la grătare și wok-uri, toate produsele sunt proiectate astfel încât să ofere o experiență de gătit excelentă și să satisfacă cele mai exigente cerințe ale clienților.

 

Le poti vedea pe toate pe domestika.ro.

 

Beneficii oferite clientilor:

• Transport gratuit la comenzi peste 450 RON

• Consultanta telefonica

• Livrare rapida din stoc

 

Despre programul de afiliere DOMESTIKA

• Comisionul standard este de 6%

• Perioada de aprobare a comisioanelor este de 30 de zile după ce produsul a ajuns la client și comanda a fost inchisă

• Durata de viață a cookie-urilor este de 30 zile

• Punem constant la dispozitia afiliatilor bannere si materiale necesare pentru promovare

• Rulam in permanenta promotii pe diverse game de produse cu discounturi intre 5 si 25%

• Recompensam performanța pe parcursul colaborării

• Oferim asistenta si suport permanent in campanie.

Pentru orice propuneri de colaborare, te rugam sa ne contactezi prin mesageria 2Performant sau la adresa de e-mail acasa@domestika.ro sau la numarul de telefon 0723757572.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.