Program afiliere dippanels.ro - 2Performant
Screenshot of www.dippanels.ro

dippanels.ro affiliate program

Ranking

569th

General

84th

Category

Commission

1.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

DIPpanels.ro este brandul companiei DIP & GIP s.r.l, companie de familie, infintata in anul 1991. Printre brandurile pe care compania le mai detine se numara : Paradisul Acvatic si hotel ALINALEX din Brasov. DIPpanels.ro este singura platforma magazin online din Romania care se adreseaza direct consumatorului final, oferind acestuia posibilitatea de a customiza treptele din

Read More

DIPpanels.ro este brandul companiei DIP & GIP s.r.l, companie de familie, infintata in anul 1991. Printre brandurile pe care compania le mai detine se numara : Paradisul Acvatic si hotel ALINALEX din Brasov.

DIPpanels.ro este singura platforma magazin online din Romania care se adreseaza direct consumatorului final, oferind acestuia posibilitatea de a customiza treptele din lemn conform nevoilor acestuia in mai putin de 2 minute.

Pana in prezent, DIPpanels s-a adresat exclusiv pietei vest-europene, unde, in 20 de ani de productie a livrat peste 4.5 milioane de metri patrati de panouri din lemn masiv(materia prima in prelucrarea treptelor). Produsele DIPpanels se bucura de numeroase certificari in domeniu, obtinute la institutii de prestigiu din Germania.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.