decostick.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.decostick.ro

decostick.ro affiliate program

Ranking

586th

General

75th

Category

Commission

15.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Decostick este marcă înregistrată, brand 100% românesc și ne mândrim cu asta. Proiectul a început din pasiune și pas cu pas am reușit să creștem în fiecare an și să ne dezvoltăm de la stickere decorative la tablouri canvas și cadouri personalizate. Cu toții ne dorim ca locuința noastră sa iasă în evidență! Decostick.ro vine

Read More

Decostick este marcă înregistrată, brand 100% românesc și ne mândrim cu asta. Proiectul a început din pasiune și pas cu pas am reușit să creștem în fiecare an și să ne dezvoltăm de la stickere decorative la tablouri canvas și cadouri personalizate.

Cu toții ne dorim ca locuința noastră sa iasă în evidență!
Decostick.ro vine în ajutorul tău cu stickerele decorative de cea mai bună calitate care pot fi dezlipite foarte ușor, sunt ieftine și se găsesc într-o variată gamă de culori.

De unde a pornit ideea de stickere decorative ?
În 2005 a fost lansată ideea de sticker decorativ sau sticker de perete, iar celebritatea a cunoscut-o abia în 2007, în Franța. La început stikerele erau folosite doar pentru decorarea vitrinelor magazinelor, iar de aici a fost doar un simplu pas până la decorarea pereților. Autocolantele de perete și sticlă sunt un mod amuzant și accesibil de a transforma orice cameră monotonă într-o încăpere elegantă și cu personalitate. Pot fi realizate în multe forme, dimensiuni și culori și pot fi atașate pe geamuri, vitrine, laptop, dulap, pereți, în living, dormitor, bucătărie sau camera copilului.

Stickerele de perete sunt expresii ale personalității individuale, ele putând crea o iluzie de un design pictat atunci când se utilizează în special stickere de culoare mată. Pe lângă multitudinea de autocolante de perete și sticlă, DecoStick.ro îți pune la dispoziție o gamă largă de tablori pe pânză canvas.

Realizăm tablouri personalizate, poze printate pe pânză canvas – în funcție de preferințele clientului: poza printată poate fi cu o persoană dragă, tablou de nuntă, tablou de botez, tablouri cu peisaje, reproduceri de opere de artă etc.

Produsele noastre:
– Stickere decorative
– Tablouri canvas
– Tricouri personalizate
– Cani personalizate

Mai mult de atât, toate produsele sunt create pe comandă fermă și pot fi personalizate după bunul plac, putem face stickere personalizate, tricouri personalizate, tablouri canvas personalizate și căni personalizate cu poza sau textul dorit.

Publicul țintă: femei cu vârsta cuprinsă între 25 și 45 de ani.
Dispersia clientilor: 75% femei si 25% barbati
Acordăm un comision de 15%

Cum puteți promova produsele noastre?
– prin Facebook: puteți folosi acest canal de promovare, indiferent dacă este vorba de postări organice sau de reclame Facebook. Singura observație este că toate întrebările care pot apărea de la clienții noștrii în comentarii să fie direcționate către adresa de e-mail: contact@decostick.ro. (întrebări despre comenzi, livrarea produselor, etc.)
– folosind articole cu recomandări ale produselor disponibile pe decostick.ro
– prin campanii clasice de display ads
– pe site-uri care centralizează oferte sau site-uri de cashback

Beneficiile programului de afiliere decostick.ro:
– aveți suport din partea noastra pe toată durata colaborării;
– rată de retur foarte mică;
– gamă foarte mare de produse;
– procent ridicat de aprobare a comisioanelor;
– cookie cu o durată de 60 zile
– punem la dispoziție orice material necesar de promovare;
– oferim mici cadouri pentru fiecare client care plasează o comandă la noi;
– primiți informații despre lansările de campanii;
– prețuri competitive tot timpul anului;
– sunteți acceptat automat în programul nostru de afiliere, deci veți începe să câștigați bani imediat.

Toate fiind spuse,
– decostick –
Personalizări inspirate 🙂

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.