cumaivazutlatv.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.cumaivazutlatv.ro

cumaivazutlatv.ro affiliate program

Ranking

359th

General

47th

Category

Commission

15.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

17 days

Description

CumAiVazutLaTv.ro este cea mai noua si inedita platforma destinata cumparaturilor online, care gazduieste si pune la dispozitia publicului din Romania produse teleshop de top, la preturi accesibile. De ce inedita, te intrebi? Pentru ca datorita echipei si muncii din spatele monitorului, am reusit sa personalizam nu doar continutul, ci si legatura pe care o cream

Read More

CumAiVazutLaTv.ro este cea mai noua si inedita platforma destinata cumparaturilor online, care gazduieste si pune la dispozitia publicului din Romania produse teleshop de top, la preturi accesibile.

De ce inedita, te intrebi?

Pentru ca datorita echipei si muncii din spatele monitorului, am reusit sa personalizam nu doar continutul, ci si legatura pe care o cream cu utilizatorii si clientii. Cercetarea minutioasa la care apelam regulat ne ajuta sa intelegem nu doar care sunt cele mai cautate si dorite produse, ci si cum putem face pentru a le comercializa la preturi fara concurenta. Avand acest scop in minte, am adus la un loc specialisti din diferite domenii si am inchegat o echipa mereu pregatita sa vina in intampinarea clientilor. Astfel, indiferent ca ai o intrebare despre produse, ca doresti sa lamuresti chestiuni cu privire la detaliile tehnice, ca vrei sa ne aduci o problema in atentie sau ca pur si simplu doresti sa intri in legatura cu noi, reprezentantii departamentelor noastre sunt la dispozitia ta!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.