circulon.bucataras.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of circulon.bucataras.ro

circulon.bucataras.ro affiliate program

Ranking

601st

General

83rd

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Descoperă nouă generație de vase de gătit Circulon, cu sistem antiaderent performant, HI-Low Non-Stick! Cu peste 25 de ani de cercetare, dezvoltare și testare, Circulon a patentat sistemul unic Hi-Low Non-Stick cu cercuri concentrice, astfel încât să poți aduce chiar în bucătăria ta de acasă calitatea preparatelor din restaurantele preferate. Aceste caracteristici sunt valabile pentru

Read More

Descoperă nouă generație de vase de gătit Circulon, cu sistem antiaderent performant, HI-Low Non-Stick! Cu peste 25 de ani de cercetare, dezvoltare și testare, Circulon a patentat sistemul unic Hi-Low Non-Stick cu cercuri concentrice, astfel încât să poți aduce chiar în bucătăria ta de acasă calitatea preparatelor din restaurantele preferate. Aceste caracteristici sunt valabile pentru toate vasele de gătit Circulon, indiferent de gama din care fac parte.

Sistemul Non-Stick dezvoltat de Circulon, combină tehnologia de unde Hi-Low, evidențiate prin cercurile concentrice din interiorul vaselor de gătit, cu cel mai avansat înveliș antiaderent disponibil pe piața de astăzi. Tehnologia Non-Stick permite o curățare rapidă a vaselor și împiedică pătarea, zgârierea sau ciobirea acestora – datorită procesului de anodizare, păstrându-și aspectul de nou foarte mult timp.

Promovează magazinul online https://circulon.bucataras.ro și câștigă comisioane de 10% pentru fiecare vânzare direcționată prin intermediul instrumentelor tale de promovare.

Ai multiple opțiuni de a promovare produsele Circulon:
– site-uri sau bloguri pe care le deții,
– forumuri și retele sociale,
– campanii de tip PPC.

Îți punem la dispoziție instrumente de promovare în cadrul rețelei de afiliere 2Performant. Înscrie-te acum ca afiliat și începe promovarea produselor Circulon! Succes!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.