chilipirul-zilei.ro/ affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.chilipirul-zilei.ro

chilipirul-zilei.ro/ affiliate program

Ranking

188th

General

27th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

13 days

Description

Chilipirul-zilei este un magazine online structurat pe ideea „Calitate de lux, la preț redus!”. Pornind de la acest slogan obiectivul este ca produsele noastre să fie mereu la prețuri accesibile publicului larg. Activăm în domeniul Home & Garden din Mai 2018, iar în tot acest timp ne-am diversificat portofoliul de la mobilier și decorațiuni până

Read More

Chilipirul-zilei este un magazine online structurat pe ideea „Calitate de lux, la preț redus!”. Pornind de la acest slogan obiectivul este ca produsele noastre să fie mereu la prețuri accesibile publicului larg.

Activăm în domeniul Home & Garden din Mai 2018, iar în tot acest timp ne-am diversificat portofoliul de la mobilier și decorațiuni până la electrocasnice, articole de grădinărit, îngrijire personală și jucării.
Pentru că suntem mereu focusați pe obiectivul nostru, acela de a avea prețuri foarte mici, avem reduceri reale substanțiale de 30%, 40%, 50%, chiar și peste, zilnic sau săptămânal, fără condiții de comandă minimă, disponibile oricărui cumpărător. Livrările se fac în termen de 6-10 zile lucrătoare pentru produsele de mobilier și 2-3 zile lucrătoare pentru restul produselor, GRATUIT.

Pe lângă toate acestea mai oferim:
– consultanță gratuită pentru produsele listate pe site
– poze reale (atunci când este cazul)
– drept de retur de 14 zile de la livrarea comenzii
– diverse modalități de plată conform nevoilor clientului: ramburs, card online, transfer bancar sau plata la sediu

Pentru că în orice tip de business se pot crea și relații de prietenie, pentru afiliații noștri vom oferi:
– comision de 10% la toate categoriile de produse
– răspuns prompt în maxim 24h
– în cazul unui afiliat cu vânzări substanțiale (5000 lei, 10 000 lei) se pot oferi premii sub formă de vouchere (500 lei, 1 000 lei) valabile pe site-ul Chilipirul-zilei.ro
– acceptarea automată în programul de afiliere
– în cazul paginilor speciale (bloguri, site-uri de specialitate cu amenajări interioare sau orice site-uri cu un conținut deosebit), procentul comisionului poate ajunge la 12% – trebuie doar să ne contactați cu un mesaj în privat.
– perioada de aprobare a comisioanelor este de 30 de zile după ce produsul a ajuns la client și comanda a fost închisă
– suntem recunoscători și răsplătim performanța

Tipologia clientului Chilipirul-zilei.ro:
– Femei: 70%; Bărbați: 30%
– Segmentul principal de vârstă: 25 – 45 ani
– Topul județelor: București, Cluj, Ilfov, Timiș, Constanța, Iași
– Valoare medie coș de cumpărături: 270 RON

Pentru oferte de promovare personalizate ne puteți contacta la adresa de e-mail office@chilipirul-zilei.ro.

Sunt acceptate toate modalitățile de promovare, cu excepția AdWords, Facebook ads sau oricare alt fel de campanii platite pe canale terte. De asemena, nu sunt acceptate comenzi date de afiliati in numele clientului, ci doar comenzile directe de la client.

Link-urile de afiliere Chilipirul-zilei.ro nu vor fi folosite în contexte care pot crea confuzie asupra paginii de destinație sau a informațiilor prezente în cadrul paginii de destinație. Ne rezervăm dreptul de a impune condiții suplimentare anumitor afiliați, caz în care afiliatul va fi contactat, și de a impune condiții diferite pe durata unor evenimente de shopping speciale.
Dacă vor apărea întrebări suplimentarea din partea clienților este recomandat să vă consultați cu noi sau să îi redirecționați spre adresa noastră de e-mail office@chilipirul-zilei.ro (detalii despre produs, livrare, retur etc.)
Așteptăm cu entuziasm colaborarea cu dumneavoastră!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.