Program afiliere chilipirul-zilei.ro/ - 2Performant

chilipirul-zilei.ro/ affiliate program

Ranking

45th

General

6th

Category

Commission

21.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

20 days

Description

Chilipirul-zilei.ro este un magazin online structurat pe ideea „Calitate de lux, la preț redus!”. Produsele noastre sunt import Italia, Germania, Anglia, iar prețurile sunt sub media produselor similare calitativ de pe piață. Activăm în domeniul Home & Garden, dar ne-am diversificat portofoliul de la mobilier și decorațiuni până la electrocasnice, articole de grădinărit, îngrijire personală

Read More

Chilipirul-zilei.ro este un magazin online structurat pe ideea „Calitate de lux, la preț redus!”. Produsele noastre sunt import Italia, Germania, Anglia, iar prețurile sunt sub media produselor similare calitativ de pe piață. Activăm în domeniul Home & Garden, dar ne-am diversificat portofoliul de la mobilier și decorațiuni până la electrocasnice, articole de grădinărit, îngrijire personală și jucării.

Lunar organizam promoții și reduceri la câte o categorie de produse (canapele, fotolii, jucării, mobilier de terasă, covoare, electrocasnice etc) Pentru aceste promoții realizăm bannere speciale, oferim toate informațiile și feed-ul este actualizat în timp real. De asemenea, avem campanii de marketing și awareness pe: Google, Facebook, Instagram, stații TV (ProTv, KanalD, Antena3 etc) – display mix (ex: cele mai importante site-uri de news din RO).

Pentru că în orice tip de business se pot crea și relații de prietenie, pentru afiliații noștri vom oferi:

  • comision de 12% la toate categoriile de produse
  • răspuns prompt în maxim 24h
  • acceptarea automată în programul de afiliere
  • perioada de aprobare a comisioanelor este de 30 de zile după ce produsul a ajuns la client și comanda a fost închisă
  • suntem recunoscători și răsplătim performanța.

Tipologia clientului Chilipirul-zilei.ro:

  • Femei: 70%; Bărbați: 30%
  • Segmentul principal de vârstă: 25 – 45 ani
  • Topul județelor: București, Cluj, Ilfov, Timiș, Constanța, Iași
  • Valoare medie coș de cumpărături: 200 RON

Pentru oferte de promovare personalizate ne puteți contacta la adresa de e-mail office@chilipirul-zilei.ro.

Sunt acceptate toate modalitățile de promovare, cu excepția noțiunii de brand bidding în programul nostru de afiliere (chilipirulzilei.ro, chilipirul-zilei.ro, chilipirul acestei zile etc). De asemena, nu sunt acceptate comenzi date de afiliati in numele clientului, ci doar comenzile directe de la client. Reamintim ca este interzisa crearea de pagini, conturi sau profiluri in Social Media (Facebook, Instagram, Tik-Tok, Pinterest, Twitter, Google+ si orice alta platforma) cu vreunul din cuvintele cheie legate de brandul Chilipirul Zilei sau elemente vizuale care apartin brandului Chilipirul Zilei. Link-urile de afiliere Chilipirul-zilei.ro nu vor fi folosite în contexte care pot crea confuzie asupra paginii de destinație sau a informațiilor prezente în cadrul paginii de destinație. Ne rezervăm dreptul de a impune condiții suplimentare anumitor afiliați, caz în care afiliatul va fi contactat, și de a impune condiții diferite pe durata unor evenimente de shopping speciale.

Dacă vor apărea întrebări suplimentarea din partea clienților este recomandat să vă consultați cu noi sau să îi redirecționați spre adresa noastră de e-mail office@chilipirul-zilei.ro (detalii despre produs, livrare, retur etc.)

Așteptăm cu entuziasm colaborarea cu dumneavoastră!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.