casapractica.ro Affiliate Program
Screenshot of www.casapractica.ro

casapractica.ro

Ranking

80th

General

8th

Category

Commission

6.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

2 days

Description

Despre noi “Oferim o gamă foarte variată de produse, formată din mii de articole din categorii precum casă și grădină, garaj, DIY și îmbrăcăminte.” DE CE SUNTEM AICI? Consumatorii sunt din ce în ce mai conștienți de prețuri. http://www.casapractica.ro/ oferă produse pentru la prețuri competitive, și, în măsura în care este posibil, dorim să facem

Read More

Despre noi
“Oferim o gamă foarte variată de produse, formată din mii de articole din categorii precum casă și grădină, garaj, DIY și îmbrăcăminte.”

DE CE SUNTEM AICI?
Consumatorii sunt din ce în ce mai conștienți de prețuri. http://www.casapractica.ro/ oferă produse pentru la prețuri competitive, și, în măsura în care este posibil, dorim să facem aceste produse accesibile cât mai multor consumatori.

CUM REUȘIM?
Selectăm produsele cele mai căutate și le cumpărăm de la sursă. Putem influența designul și ambalajul produselor, ceea ce ne permite să le optimizăm pe tot lanțul de distribuție, și în final clienții le vor achiziționa la un preț rezonabil pentru ei.

PENTRU CINE?
Vindem produsele noastre consumatorilor atenți la preț din întreaga tara și ne străduim mereu să ne extindem și să targetăm cât mai mulți clienți.

POVESTEA NOASTRĂ
Totul a început cu vinderea unor produse online la o scară mică, dar acestea au crescut foarte mult. Succesul companiei rezidă din aprovizionare și oferirea de produse la un preț mai competitiv, prin căutarea de soluții pentru reducerea costurilor, fără a renunța la calitate. Baza pentru o organizație eficientă, cu un scop clar și explicit, a fost pusă în acest mod.

CE PROMITEM CLIENȚILOR NOȘTRI
În calitate de client al http://www.casapractica.ro/ vă garantăm:

PREȚURI BUNE
Nimic nu este mai neplăcut decât să cheltui în plus pentru produse, și credem că nu suntem singurii care gândim astfel. Controlând toate procesele pe canalele de distribuție, vom putea oricând să oferim produse la prețuri competitive.

SERVICII BUNE
Clienților noștri le oferim servicii bune. În cazul în care aveți întrebări referitoare la un produs, livrare sau plată, agenții departamentului Serviciu Clienți sunt pregătiți oricând să vă ajute. Desigur, se poate întâmpla ca din când în când să fie probleme. În cazul în care se întâmplă unui client, promitem să rezolvăm situația în favoarea clientului.

O STARE DE BINE
Veți avea o stare de bine făcând cumpărături la http://www.casapractica.ro/. Puteți achiziționa produse și vă garantăm că după ce veți cumpăra de la http://www.casapractica.ro/ veți avea sentimentul unei “afaceri bune”.

Beneficii afiliati> Discount 6%, pe produse, concursuri afiliati.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.