Program afiliere carboysafety.ro - 2Performant
Screenshot of carboysafety.ro

carboysafety.ro affiliate program

Ranking

430th

General

78th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

4 days

Description

Car-Boy Kidland este o companie romaneasca aflata in colaborare cu Car-Boy Corporation Japonia, compania noastra fiind unicul importator in Europa a produselor de protectie, avertizare si siguranta.  De când Car-Boy a fost înființat în 1984, ne-am specializat în dezvoltarea produselor de siguranță pentru grupa de vârstă de la copii până la vârstnici și produse de siguranță pentru uz casnic si industrial. Odată cu vremurile în

Read More

Car-Boy Kidland este o companie romaneasca aflata in colaborare cu Car-Boy Corporation Japonia, compania noastra fiind unicul importator in Europa a produselor de protectie, avertizare si siguranta.

 De când Car-Boy a fost înființat în 1984, ne-am specializat în dezvoltarea produselor de siguranță pentru grupa de vârstă de la copii până la vârstnici și produse de siguranță pentru uz casnic si industrial. Odată cu vremurile în schimbare, încercăm întotdeauna să răspundem nevoilor clienților și să studiem produse ecologice sub disciplina crearii de produse originale în fiecare zi. În plus, ne gândim mereu la modul în care ar trebui să abordăm și să oferim bunurile și serviciile noastre de înaltă calitate, în care oamenii să poată petrece o viață mult mai sigură și mai confortabilă. 

Misiunea noastra este sa prevenim accidentarile prin constientizarea asupra pericolelor ce pot aparea acasa sau la lucru, prin oferirea unei game largi a produselor noastre de protectie, reducand astfel riscurile.

Mascota noastra Car-Boy Ninja este semnificatia stradaniei noastre de a ne ocupa de pericolele care exista in jurul tau si de a actiona cat mai rapid pentru a-ti oferi cele mai eficiente solutii.

La fel ca un Ninja, si noi ne straduim sa ne perfectionam lupta pentru prevenirea accidentarilor, prin oferirea unei game largi de sisteme de siguranta pentru copii, si produse de protectie pentru uz casnic si industrial.

In Japonia este deosebit de importanta siguranta la domiciliu, incepand de la de la copiii mici până la vârstnici, responsabilitatea fiind una din caracteristicile cheie a acestui popor.

Comercializam urmatoarele subcategorii de produse:

Sisteme de siguranta pentru copii si adulti

Protectii colturi mobilier si banda protectie muchii

Protectii pentru patut bebelusi

Blocatoare si opritoare usi/ferestre/dulapuri

Accesorii pentru carucioare si protectie auto copii

Bariere de patut copii si porti de siguranta

Panouri de protectie pentru perete

Articole educative

Benzi dublu-adezive si benzi antiderapare

Stalpi si lanturi delimitare

Protectii de spuma pentru clanta

Cheder auto universal

Picioruse antivibratii masina de spalat

Protectii parchet autoadezive

Covorase antiderapante si folii pentru sertare

Produse pentru semnalizare si avertizare

Articole pentru sanatate

Protectii de tip industrial si uz casnic

Noi suntem UNIC IMPORTATOR al acestor produse in Europa (doar cele de la marca Car-Boy Kidland, exclus Reer, Hubners etc, care sunt la noi prin sistem dropshipping). Suntem pe piata din Romania de 12 ani, si suntem furnizor pentru Dedeman, Hornbach, Brico Depot, Artsani si Bebetei, si urmeaza sa ne lansam si pe piata din Europa.

La noi pe site veti gasi mai multe produse, de la mai multi producatori, dar, noi vrem sa va focusati strict pe produse marca CAR-BOY.

Audienta se imparte intre 70% femei si 30%barbati, cu varste 24-47 ani.

Publicul tinta pentru protectiile de copii sunt parintii, scolile, gradinitele, locurile de joaca iar pe parte de protectii industrial sunt institutiile publice, fabrici, magazine de bricolaj. O mica parte din clienti avem si pe uz casnic si produse de sanatate.

Produsele de top sunt intreaga categorie de protectii industriale, urmate de protectiile pentru copii.

Valoarea medie a cosului de cumparaturi este +- 230 lei, iar rata de retur este extrem de scazuta.

Diferentiatori fata de alte magazine: vindem protectii/produse si la bucata nu doar la set, materialele sunt testate si sunt de calitate mult superioara fata de concurenta, si avem o gama variata de dimensiuni si culori la protectiile industriale si protectiile pentru copii (ceea ce lipseste concurentei).

Avem campanii de reduceri saptamanale sau lunare, tombole si give-away pentru clientii din social media. Transportul este gratuit pentru comenzile care depasesc 200 lei.

Comisionul este de 5%.

Perioada valabilitate cookie 30 zile.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.