borner.ro Affiliate Program
http://www.borner.ro

borner.ro

Ranking

370th

General

40th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

2 days

Description

Firma Trodat SRL este reprezentatul direct al concernului german Boerner Distribution International GmbH. Fiind in permanenta expansiune si dorind sa comercializeze produse de inalta calitate din Germania, Austria sau Elvetia, Trodat SRL a devenit distribuitor unul dintre cei mai mari reselleri pentru produsele Victorinox, Leatherman, Maglite si Best of Nature. Activitatea online pentru produsele Borner

Read More

Firma Trodat SRL este reprezentatul direct al concernului german Boerner Distribution International GmbH. Fiind in permanenta expansiune si dorind sa comercializeze produse de inalta calitate din Germania, Austria sau Elvetia, Trodat SRL a devenit distribuitor unul dintre cei mai mari reselleri pentru produsele Victorinox, Leatherman, Maglite si Best of Nature.
Activitatea online pentru produsele Borner si Victorinox este administrata de o echipa de profesionisti, care va poate ajuta, procesa comanda si livra produsele in cel mai scurt timp, la un pret minim de transport prin curier rapid, pe tot teritoriul Romaniei.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.