bonlavie.ro Affiliate Program
https://bonlavie.ro

bonlavie.ro

Ranking

375th

General

46th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Programul de Afiliere Bonlavie Bonlavie este cea mai nouă atracție în materie de decorațiuni pentru casă în România, datorită ofertei sale unice și de vârf. Bonlavie este specializată în comercializarea de decorațiuni accesibile, de înaltă calitate, exclusiviste și excepționale pentru casă și stil de viață, prin campaniile sale specializate. De la produsele de mobilier la

Read More

Programul de Afiliere Bonlavie

Bonlavie este cea mai nouă atracție în materie de decorațiuni pentru casă în România, datorită ofertei sale unice și de vârf. Bonlavie este specializată în comercializarea de decorațiuni accesibile, de înaltă calitate, exclusiviste și excepționale pentru casă și stil de viață, prin campaniile sale specializate. De la produsele de mobilier la produsele textile, Bonlavie acoperă principalele categorii de decorațiuni de interior prin produse rare, neobișnuite, care satisfac atât nevoile estetice, cât și pe cele funcționale ale clienților săi.

Datorită politicii noastre prioritare de asistență pentru clienți, menținem nivelul de satisfacție maximă a clienților cu o rată de returnare foarte scăzută. Livrăm în 1-2 zile lucrătoare comenzi pentru produsele aflate în stoc. Datorită prețului, serviciilor și politicilor orientate către clienți, ne bucurăm, de asemenea, de un nivel foarte ridicat de loialitate a clienților, pe care îl răsplătim în continuare prin programele noastre generoase de recompensare.

Dincolo de a fi un magazin on-line, Bonlavie este o galerie a decorațiunilor pentru casă și o galerie a stilului unde clienții interacționează și se inspiră reciproc ca o comunitate implicată în tot ceea ce ține de stiluri, tendințe și design.

Beneficiile programului de afiliere Bonlavie

-Produse unice de calitate superioară și exclusiviste, accesibile, cu competiție redusă
-Rata de conversie superioară pieței
-Rată foarte redusă de returnare
– Rata ridicată a comisioanelor și bonusuri suplimentare bazate pe performanță
– Suport dedicat cu răspuns prompt în max. 24 de ore pentru orice tip de cerere
– Materiale promoționale actualizate și atractive din punct de vedere vizual
– 470 lei valoare medie a comenzii
– Durata de viață a cookie-urilor de 60 de zile
– Plată la 30 de zile
– Aprobare automată în programul de afiliere

Restricţii:

– Cerem respectarea deplină a politicilor și valorilor Bonlavie.
– Nu este permisă promovarea Bonlaviei și a produselor sale prin intermediul anunțurilor Google.
– Promovarea produselor Bonlavie și a produselor sale prin anunțurile plătite pe Facebook și Instagram necesită aprobarea noastră scrisă inițială, cu condiția respectării stricte și complete a mărcilor, politicilor, valorilor și imaginii Bonlavie.

Nerespectarea restricțiilor menționate mai sus se expun riscului excluderii din campanie și anularea comisioanelor obținute prin mijloace neautorizate.

Toate întrebările dvs. sunt binevenite prin intermediul mesageriei interne a 2Performant și vor primi un răspuns în 24 de ore.

Cum poți promova Bonlavie?

Puteți promova Bonlavie pe Instagram, Facebook, Pinterest, site personal sau blog.
Poți posta bannere sau produse Bonlavie pe pagina ta de Facebook sau în grupurile Facebook în care ești membru. Pe Pinterest, puteți crea boarduri cu teme speciale și pins cu produsele noastre. Puteți folosi bannerele noastre pe site-ul dvs. sau puteți scrie articole speciale de blog cu subiecte și conținut interesante pentru a promova produsele noastre. Vă rugăm să ne contactați pentru sfaturi suplimentare și ajutor pentru Instagram și alte promoții media.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.