Program afiliere belgarden.ro/ - 2Performant
Screenshot of belgarden.ro

belgarden.ro/ affiliate program

Ranking

472nd

General

77th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Cu o experienta de peste 12 ani pe piata de profil, Belgarden – dealer autorizat Husqvarna – furnizeaza atat profesionistilor cat si utilizatorilor casnici produse pentru padure, gradina, constructii si alte domenii conexe. Desi totul a inceput ca o afacere de familie, am reusit sa ne impunem in domeniu si in prezent ne desfasuram activitatea

Read More

Cu o experienta de peste 12 ani pe piata de profil, Belgarden – dealer autorizat Husqvarna – furnizeaza atat profesionistilor cat si utilizatorilor casnici produse pentru padure, gradina, constructii si alte domenii conexe.

Desi totul a inceput ca o afacere de familie, am reusit sa ne impunem in domeniu si in prezent ne desfasuram activitatea in trei centre zonale: sediul central situat in Ploiesti si doua puncte de lucru: in Bucuresti, respectiv in Comarnic.

Belgarden ofera toata gama de produse Husqvarna, un stoc generos si in continua dezvoltare de unelte, utilaje, echipamente, consumabile şi accesorii.

Clientii ne apreciaza pentru transparenta, corectitudine, disponibilitate, consultanta personalizata, solutiile pe care le gasim in diverse situatii. Faptul ca reprezentam brand-ul Husqvarna ne ofera satisfactie, dar si o responsabilitate ridicata. Suntem implicati in ceea ce facem si incercam sa transmitem acest lucru mai departe, astfel incat orice experienta cu Belgarden sa fie una placuta si constructiva.

Detalii program afiliere
– Comanda medie din ultimele 30 de zile a fost 1400 RON;
– Valoarea comisionului oferit este de 5% din valoarea vanzarii efectuate prin 2Performant;
– Aveți suport dedicat din partea affiliate manager-ului belgarden.ro;
– Rata de conversie peste media pietei si rata de retur foarte mica;
– In valoarea comisionului nu se va lua in considerare TVA-ul si costul de transport;
– Cooklie life este de 30 zile;
– Comisioanele platite se acorda doar pentru comenzile achitate de catre clienti.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.