atelierultau.ro Affiliate Program
Screenshot of www.atelierultau.ro

atelierultau.ro

Ranking

127th

General

15th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

10 days

Description

AtelierulTau.ro este un magazin online care integreaza diverse categorii de produse din zona de scule si accesorii, atat electrice, cat si manuale, de la branduri de top: Bosch, Makita, DeWalt, Metabo, Hitachi, Felisatti, Black and Decker, Karcher, Unior, Raider etc. Oferim de la scule propriu zise la piese de schimb si accesorii, consumabile, produse complementare,

Read More

AtelierulTau.ro este un magazin online care integreaza diverse categorii de produse din zona de scule si accesorii, atat electrice, cat si manuale, de la branduri de top: Bosch, Makita, DeWalt, Metabo, Hitachi, Felisatti, Black and Decker, Karcher, Unior, Raider etc.

Oferim de la scule propriu zise la piese de schimb si accesorii, consumabile, produse complementare, aditionale etc. Cea mai apropiata comparatie este cea de cu zona de bricolaj.

Ne adresam in principal profesionistilor (mesteri, echipe de mesteri, firme mici si mijlocii, antrepenori de lucrari, dar si institutii de stat).
Produsele pe care le oferim spre vanzare sunt din gama profesionala in proportie de 90%, iar restul de 10% fac parte din gama semiprofesionala si hobby, dar cu un nivel ridicat al calitatii.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.