Program afiliere adezivi-super.com - 2Performant
Screenshot of www.adezivi-super.com

adezivi-super.com affiliate program

Ranking

400th

General

65th

Category

Commission

7.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

5 days

Description

Suntem o afacere de familie si am inceput in anul 1996 ca si producator de adezivi cu diverse utilizari, de la industria industria de marochinarie si pielarie, industria mobilei si tapiteriei, industria incaltamintei, constructii /amenajari interioare, industria automobilelor cat si pentru proiecte DIY. In timp, am dezvoltat o serie de produse ce includ: tratamente pentru

Read More

Suntem o afacere de familie si am inceput in anul 1996 ca si producator de adezivi cu diverse utilizari, de la industria industria de marochinarie si pielarie, industria mobilei si tapiteriei, industria incaltamintei, constructii /amenajari interioare, industria automobilelor cat si pentru proiecte DIY.

In timp, am dezvoltat o serie de produse ce includ: tratamente pentru metal (convertor de rugina), solutie revitalizare suprafete, decapant vopsea, degresant pentru motor, hidrofobizant beton etc. Odata cu dezvoltarea portofoliului de produse proprii am inceput si comercializarea unor produse conexe de la diversi producatori (antifon, ceara, vopsele, degripanti si lubrifianti).

Oferim clientilor nostri, persoane fizice, micilor intreprinzatori cat si utilizatorilor profesionisti produse de calitate la preturi corecte,consultanta tehnica si livrare rapida.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.