vianaturalia.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.vianaturalia.ro

vianaturalia.ro affiliate program

Ranking

432nd

General

22nd

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

32 days

Description

Via Naturalia importator direct, certificat Ecocert de produse alimentare bio si cosmetice bio ale celor mai importanti producatori din Franta, Italia si Polonia, comercializeaza prin magazinul online propriu www.via naturalia.ro peste 1300 de produse cu branduri foarte cunoscute pe piata BIO din Europa. Suntem deschisi pentru orice colaborare cu parteneri dinamici care cred in produsele

Read More

Via Naturalia importator direct, certificat Ecocert de produse alimentare bio si cosmetice bio ale celor mai importanti producatori din Franta, Italia si Polonia, comercializeaza prin magazinul online propriu www.via naturalia.ro peste 1300 de produse cu branduri foarte cunoscute pe piata BIO din Europa.

Suntem deschisi pentru orice colaborare cu parteneri dinamici care cred in produsele sanatoase, pentru care oferim :
– comision de 10% din vanzarea produselor din gamele importate direct: Bisson, Diet Food, Douce Nature, Ecodoo, Karethic, Le pain des fleurs, Ma vie sans gluten, Najel, Primeal, Probios
– o durata de viata a cookieului de 30 de zile
– perioada scurta de procesare a comisioanelor inregistrate,
– bannere, feeduri de produse si linkuri text catre articole proprii atractive

Asiguram livrare din stocurile proprii in 24 de ore la preturi de transport mici oriunde in Romania. Peste 90% din produsele de pe site-ul nostru www.vianaturalia.ro sunt importate direct, asigurand prezenta constanta a produselor si mentinerea unui pret fara adaosuri ale altor importatori sau distribuitori. Peste 95% din produsele prezente in acest magazin sunt certificate bio iar restul sunt naturale.

Produsele Bio de baza (cereale, orez, cuscus, leguminoase, conserve de legume oraganice, ulei, otet, zahar si indulcitori Bio) sunt foarte bine completate de fainuri Bio, paste organice, fulgi Bio. Nici produsele Bio fara gluten, nu lipsesc, alaturi de produse macrobiotice si produse bio dietetice. Tot aici gasiti produse Bio de tip condimente organice, alge bio, pulberi organice, dulciuri bio, ceaiuri si sucuri ecologice. Cosmeticele sunt si ele prezente cu: ape florale, uleiuri vegetale, uleiuri esentiale, sampon pentru bebelusi, creme si lotiuni pentru bebelusi, iar alaturi de acestea vin produsele Bio pentru igiena personala si pentru intretinerea casei.

Publicul tinta este reprezentat de femei cu varste cuprinse intre 25 si 54 de ani, cu grad de informare ridicat, interesate de viata sanatoasa pentru ele si familiile lor.

Alaturi de acest public vegetarienii, veganii, consumatorii de produse garantate fara gluten si produse low carb sunt clientii ai nostri deja si ne dorim cat mai multi.

Via Naturalia comercializeaza doar alimente ecologice si produse fara E-uri, ideale pentru cei ce isi doresc un stil de viata sanatos.

Comision 10%:
Bisson
Diet food
Douce Nature
Karethic
Le pain des fleurs
Ma vie sans gluten
Najel
Primeal
Probios
Ecodoo
Jonzac

Comision 3%:
Celelalte produse

Abia asteptam sa facem echipa cu voi:
Email : office@vianaturalia.ro
Telefon : 0735 153 424

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.