themraromania.ro/ affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.themraromania.ro

themraromania.ro/ affiliate program

Ranking

706th

General

47th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Themra Epimedium Macun – Afrodisiac 100% natural, bazat pe darurile naturii, care oferă rezultate similare cu cele ale substanțelor chimice, fără nici un stres sau efecte negative. Principalul ingredient al produsului este Epimediul, o plantă numită în chineză Yin Yang Huo, adică planta care echilibrează Yin și Yang. Themra Macun este un afrodisiac pe bază

Read More

Themra Epimedium Macun – Afrodisiac 100% natural, bazat pe darurile naturii, care oferă rezultate similare cu cele ale substanțelor chimice, fără nici un stres sau efecte negative. Principalul ingredient al produsului este Epimediul, o plantă numită în chineză Yin Yang Huo, adică planta care echilibrează Yin și Yang.
Themra Macun este un afrodisiac pe bază de miere care combină puterea a 21 de plante şi ingrediente pentru a oferi multiple beneficii asupra sănătăţii.
– Imbunătățește testosteronul și, prin urmare, crește libidoul. Funcționează suportiv pentru întregul corp prin protejarea sistemului cardiovascular și prin promovarea construirii musculare în timpul antrenamentului. Crește simultan fertilitatea la bărbați/concentrația de hormoni la femei și creșterea libidoului.
– Este un afrodisiac natural, îmbunătățeste tonusul muscular îmbunătățește funcția erectilă, extinde timpul de erecție și duce la orgasme mai intense.
-Ingredientele Epimedium stimuleaza libidoul atât la femei, cât si la barbati. În plus, nivelul de testosteron masculin este crescut. Epimedium
contine de asemenea fito-estrogeni, care influenteaza pozitiv echilibrul hormonal al femeilor si simptomele tipice ale menopauzei.
Fito-estrogenii reduc riscul atacului de cord prin prevenirea oxidarii colesterolului.
Studiile efectuate pâna acum au aratat ca Epimedium cre?te atât aportul de sânge în organele sexuale ale ambelor sexe, cât ?i cre?te
semnificativ numarul de spermatozoizi la barbati.
Themra Epimedium Macun este un produs 100% natural pentru stimularea dorintei sexuale pentru barbati si femei. Principalul sau ingredient este planta chineza Epimedium , planta folosita în mod traditional ca afrodisiac si pentru tratamentul disfunctiei erectile la barbati.
Substanta activa a Epimedicum macum este Icicerina, care are efecte benefice în cresterea dorintei sexuale. Femeile cresc stimularea vaginala
si dorinta de a avea relatii sexuale, în special în timpul menopauzei.
La bărbați, se administreaza pentru disfuncție erectila si ejaculare precoce, se administrează pentru a crește Cantitatea / Calitatea spermei și satisfacția sexuală (program de 3 luni pentru a ameliora Azospermia – Infertilitate masculina), în timp ce femeilor este de obicei administrată pentru cresterea libidoului, cresterea dorintei sexuale, imbunatateste placerea sexuala si Ofera Efectul Fertilizarii.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.