rangali.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.rangali.ro

rangali.ro affiliate program

Ranking

178th

General

7th

Category

Commission

8.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

31 days

Description

PROGRAMUL DE AFILIERE RANGALI.RO SE VA INCHIDE INCEPAND CU DATA DE 22.07.2020 sau la epuizarea fondurilor. Va multumim pentru colaborare si pentru implicarea voastra in campania Rangali.ro. Va vom anunta in momentul in care vom reporni programul de afiliere. Uneltele de promovare vor deveni inactive. Prin urmare, va rugam sa nu le mai folositi incepand

Read More

PROGRAMUL DE AFILIERE RANGALI.RO SE VA INCHIDE INCEPAND CU DATA DE 22.07.2020 sau la epuizarea fondurilor.

Va multumim pentru colaborare si pentru implicarea voastra in campania Rangali.ro. Va vom anunta in momentul in care vom reporni programul de afiliere.

Uneltele de promovare vor deveni inactive. Prin urmare, va rugam sa nu le mai folositi incepand cu data 22.07.2020 sau la epuizarea fondurilor.


Am inceput ca magazin online de cosmetice organice dar suntem acum recunoscuti ca unul din cei mai importanti importatori si distribuitori de produse cosmetice organice din Romania.
Pe rafturile noastre, atat online cat si offline, veti gasi mii de produse certificate organic sau produse 100% naturale, pt toate gusturile si nevoile. De la cosmetice pt bebelusi sau cosmetice pt femei sau barbati, accesorii pt mama si bebe, remedii bio ori scutece, pana la detergenti bio, vopseluri de par, deodorante sau uleiuri esentiale, toate produsele Rangali respecta standardele de calitate si sunt 100% originale.

Avantaje:
– traficul venit din afiliere ascunde in platforma noastra numarul de telefon, chat-ul online si adresa de email
– comisionul acordat este de 8%
– lifetime cookie este de 60 zile

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.