Program afiliere netoptica.ro/ - 2Performant
Screenshot of www.netoptica.ro

netoptica.ro/ affiliate program

Ranking

424th

General

19th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

31 days

Description

netOptica.ro, parte din eOptika, este unul dintre cei mai mari retaileri de lentile de contact din Europa. Scopul nostru este să facem îngrijirea ochilor accesibilă și la prețuri accesibile oricui în lume. Vindem lentile de contact din 2011 și suntem prezenți cu magazine online și fizice în 25 de piețe din Europa. Oferim transport gratuit

Read More

netOptica.ro, parte din eOptika, este unul dintre cei mai mari retaileri de lentile de contact din Europa. Scopul nostru este să facem îngrijirea ochilor accesibilă și la prețuri accesibile oricui în lume. Vindem lentile de contact din 2011 și suntem prezenți cu magazine online și fizice în 25 de piețe din Europa. Oferim transport gratuit în lume prin intermediul serviciilor poștale și am expediat deja colete în peste 50 de țări, printre care și destinații exotice precum Fiji sau Bolivia.

Categoriile de produse disponibile – lentile de contact, soluții de întreținere, picături de ochi. Toate produsele sunt originale. Dacă ai nevoie de informații suplimentare legate de produsele noastre, ne poți oricând contacta.

Beneficiile oferite clienților noștri
– cele mai bune prețuri de pe piață
– transport gratuit prin Poșta Română, sau prin FAN Courier pentru comenzi mai mari de 100 RON (în caz contrar, transportul este de 10 RON)
– plata la livrare, pentru comenzile livrate prin intermediul curierului
– gamă variată de produse disponibile în stoc, așadar putem expedia produsele din depozitul nostru într-un timp foarte scurt

Cum puteți promova produsele noastre?
Acceptăm orice tip de promovare, însă pentru campaniile de e-mail marketing este necesară aprobarea din partea noastră. Iar în cazul în care doriți să folosiți propriile materiale vizuale decât cele oferite de noi, este necesar să ni le trimiteți pentru a le aproba.

Beneficiile programului de afiliere netOptica.ro
– sunteți acceptat automat în programul nostru de afiliere, deci veți începe să câștigați bani imediat
– comision de 10% pentru fiecare comandă validă înregistrată
– orice întrebare sau nelămurire este clarificată prin intermediul mesageriei interne din 2Performant, în maximum 24 de ore.
– perioada de recurență de 60 de zile
– rată de conversie ridicată

Alătură-te programului nostru de afiliere și împreună avem numai de câștigat!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.