Program afiliere mendo.ro - 2Performant
Screenshot of www.mendo.ro

mendo.ro affiliate program

Ranking

388th

General

26th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

6 days

Description

Mendo.ro este un magazin online specializat în suplimente nutritive naturale, cafea Ganoderma, plasturi terapeutici și produse cu turmalină. Gama variată de produse Eden Line este special concepută pentru a contribui la sănătatea și întărirea sistemului imunitar, având la bază principiile Medicinei Tradiționale Chineze, suplimentele nutritive și toate celelalte produse contribuie la dobândirea sănătății întregului organism

Read More

Mendo.ro este un magazin online specializat în suplimente nutritive naturale, cafea Ganoderma, plasturi terapeutici și produse cu turmalină.

Gama variată de produse Eden Line este special concepută pentru a contribui la sănătatea și întărirea sistemului imunitar, având la bază principiile Medicinei Tradiționale Chineze, suplimentele nutritive și toate celelalte produse contribuie la dobândirea sănătății întregului organism și la întreținerea adecvată a acestuia.

Comanda medie pe site-ul mendo.ro este de 196 RON iar targetul nostru este reprezentat de persoane sunt cei intre 35 – 55 ani, 75% din traficul total fiind femei, 25% bărbați.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.