extractdeplante.ro Affiliate Program
http://www.extractdeplante.ro/

extractdeplante.ro

Ranking

249th

General

10th

Category

Commission

20.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

26 days

Description

Extractdeplante.ro este un magazin online cu suplimente nutritive si produse naturiste pentru slabit si imbunatatirea performantelor sexuale masculine care au la baza extractul de Mursalitsa – planta minute a Balcanilor. Denumita stiintific Sideritis Scardica, este un adevarat dar al naturii pentru o minte sanatoasa in corp sanatos cu proprietati unice de vindecare recunoscute in intreaga

Read More

Extractdeplante.ro este un magazin online cu suplimente nutritive si produse naturiste pentru slabit si imbunatatirea performantelor sexuale masculine care au la baza extractul de Mursalitsa – planta minute a Balcanilor. Denumita stiintific Sideritis Scardica, este un adevarat dar al naturii pentru o minte sanatoasa in corp sanatos cu proprietati unice de vindecare recunoscute in intreaga lume, iar prin tehnologia folosita, am reusit sa pastram mai mult de 90% din micronutrientii sai benefici pentru a profita la maxim de puterea magica a acestui cadou unic.

Gama noastra de produse pe baza de extract de Mursalitsa realizate special pentru a satisface nevoile omului modern cuprinde:
• Extract de Mursalitsa – Un supliment nutritiv indispensabil pentru buna functionare a organismului tau, un produs natural unic potrivit pentru intreaga familie!
• 2Slim – Supliment natural lichid de slabit, un produs naturist cu o formula ingenioasa care combina cele mai eficiente plante medicinale cunoscute in lupta cu kilogramele in plus ca tu sa te bucuri de o silueta de invidiat!
• Tonus FORTIS – Produs naturist pentru potenta masculina, un supliment natural pentru barbati ce ofera virilitate si imbunatateste performantele sexuale!

ExtractdePlante.ro este un brand friendly si discret care se adapteaza rapid nevoilor clientilor. Publicul nostru este cuprins atat din femei cat si barbati cu varste cuprinse intre 18-65 de ani, cu venituri medii spre mari si studii medii sau superioare, care locuiesc in mediul urban si sunt interesate de sanatate, nutritie si sport.

Suntem seriosi si prompti, lucram cu stocuri proprii cu inventarul facut la zi. Oferim in permanenta informatii profesionale la telefon, mail sau messenger, iar clientii nostri primesc gratuit prin e-mail si telefonic notificari despre starea comenzii si notele de transport.

Orice comanda plasata este preluata in cel mai scurt timp de consultantii nostri in vanzari. Livrarea coletelor se face prin curierat rapid, in 24 de ore in Bucuresti/Ilfov si 48 de ore oriunde in tara pentru produsele aflate in stoc cu plata in sistem ramburs.

Tarife livrare:
– Bucuresti/Ilfov – 15 Ron
– Tara – 20 RON
Clientii pot opta si pentru ridicarea comenzii de la sediul companei cu plata in numerar.

Daca vreti sa castigati alaturi de ExtractdePlante.ro, va oferim un comision 20% din vanzari cu o perioada recurenta de 1 luna de zile. Ne straduim sa aprobam comisioanele de indata ce avem o confirmare finala pentru plata comenzii.

Restrictii:
– Va rugam sa ne contactati daca doriti sa organizati campanii de email marketing, campanii Adwords si prin Facebook ads. De asemnea, va rugam sa ne solicitati acordul pentru organizarea de concursuri sau comunitati/grupuri pe retele sociale.
– Afiliatii sunt rugati sa foloseasca bannerele furnizate in interfata 2Parale. Daca doriti folosirea altor creatii va rugam sa ne contactati pentru aprobarea lor.

Alege sa fii partenerul noastru si te vom rasplati pe masura!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.