Program afiliere dyson.360.ro - 2Performant
Screenshot of dyson.360.ro

dyson.360.ro affiliate program

Ranking

96th

General

5th

Category

Commission

2.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

22 days

Description

In 1978, James Dyson a devenit frustrat de performanța ce scade a aspiratorului său. Dezmembrând-ul a descoperit că sacul se înfunda, cauzând pierderea puterii de aspirație. Tocmai ce construise un ciclon industrial pentru fabrica în care lucra. Oare același principiu ar putea functțona și la aspiratoare? S-a pus pe treabă și după 5 ani și

Read More

In 1978, James Dyson a devenit frustrat de performanța ce scade a aspiratorului său. Dezmembrând-ul a descoperit că sacul se înfunda, cauzând pierderea puterii de aspirație. Tocmai ce construise un ciclon industrial pentru fabrica în care lucra. Oare același principiu ar putea functțona și la aspiratoare? S-a pus pe treabă și după 5 ani și 5127 de prototipuri, el a inventat primul aspirator fără sac.

Promovează magazinul online https://dyson.360.ro și câștigă comisioane de 2% pentru fiecare vânzare direcționată prin intermediul instrumentelor tale de promovare.

Ai multiple opțiuni de a promova produsele BaByliss:
– site-uri sau bloguri pe care le deții
– website-uri de vouchere, cupoane & cashback
– forumuri și conturi de Social Media
– campanii de tip PPC
– Paid Social Media

Îți punem la dispoziție instrumente de promovare în cadrul rețelei de afiliere 2Performant. Înscrie-te acum ca afiliat și începe promovarea produselor Dyson!
Succes!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.