Program afiliere dispotrading.ro - 2Performant
Screenshot of dispotrading.ro

dispotrading.ro affiliate program

Ranking

171st

General

9th

Category

Commission

9.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

11 days

Description

Dispotrading.ro, lider de piata in mediul online in comercializarea echipamentelor de unica folosinta, echipamentelor de protectie si hainelor de lucru. Prezenta pe piata de peste 20 ani si experienta din colaborarea indelungata cu cele mai mari nume din industria alimentara, medicala, auto sau HoReCa din Romania ne-au ajutat sa intelegem atat nevoile afacerilor mici &

Read More

Dispotrading.ro, lider de piata in mediul online in comercializarea echipamentelor de unica folosinta, echipamentelor de protectie si hainelor de lucru. Prezenta pe piata de peste 20 ani si experienta din colaborarea indelungata cu cele mai mari nume din industria alimentara, medicala, auto sau HoReCa din Romania ne-au ajutat sa intelegem atat nevoile afacerilor mici & mari, cat si a celor ce folosesc aceste echipamente zi de zi. Ne mandrim cu integritatea si increderea de care am dat dovada in ultimii ani, fiind aproape de clientii nostrii atunci cand au avut nevoie mai multa, in special in ultimii 3 ani, cand situatia din piata a fost radical afectata de evenimentele recente. Printre avantajele oferite de Dispotrading.ro, avantaje care ne situeaza in fata celorlalti competitori din aceasta piata, le enumeram pe cele mai importante pentru noi:

1) Comision 9% global

3) Preturi foarte competitive. In ultimele 12 luni am ocupat prima pozitie in Google Shopping pentru majoritatea produselor.

1) Gama mare de optiuni si variatii de produse: culori, marimi, specificatii, etc

2) 85% din produse sunt in stocul propriu, gata sa fie livrate in aceeasi zi. Restul de 15% functioneaza in regim de precomanda, iar termenul maxim de livrare este de o saptamana. Aceste produse sunt produse de noi, in atelierul nostru. De obicei aceste produse sunt textile.

4) Livrare a doua zi. Transport gratuit la comenzi de peste 400 lei.

5) Magazin online imbunatatit constant cu focus pe CVR. Folosim Shopify Plus impreuna cu mai multe tool-ui AI, printre care unele ce imbunatatesc functiile de search, dynamic recommendations si personalized emails. Implementam in acelasi timp constant metode si promotii ce incurajeaza upsell & crossell.

Produsele cele mai cautate si vandute, fac parte din aceste categorii principale:

– Manusi de unica folosinta

– Sorturi de bucatarie

– Bocanci / pantofi de protectie

– Uniforme bucatar ospatar

– Produse de unica folosinta

Grila de comisionare:

——

Mai jos puteti regasi feed-ul Google Merchant actualizat la 1.5 ore | Below you can find the Google Merchant feed updated every 1.5 hrs:

https://io.feedoptimise.com/feed/117/1409/0e93d108-ed8d-4d55-a49f-d1604777c73f/affiliate.csv

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.