dermifusion.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of dermifusion.ro

dermifusion.ro affiliate program

Ranking

634th

General

40th

Category

Commission

7.5%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

DERMIFUSION este un brand inaugurat in anul 2016 din dorinta de a aduce pe piata romaneasca produse dermato-cosmetice de o calitate ridicata. Ne-am dorit sa oferim clientilor nostri o gama de produse ce contin ingrediente diferite fata de celelalte existente deja pe piata romaneasca. Astfel, am decis sa aducem in exclusivitate, pentru prima data in

Read More

DERMIFUSION este un brand inaugurat in anul 2016 din dorinta de a aduce pe piata romaneasca produse dermato-cosmetice de o calitate ridicata. Ne-am dorit sa oferim clientilor nostri o gama de produse ce contin ingrediente diferite fata de celelalte existente deja pe piata romaneasca. Astfel, am decis sa aducem in exclusivitate, pentru prima data in Romania, singura gama de produse pe baza de CBD.

Ne facem remarcati in primul rand prin ingredientele ce le contin produsele noastre, prin calitatea acestora si exclusivitatea pe piata. Ne adresam persoanelor ce au probleme acneice si intampina dificultati in a le trata, celor ce doresc sa acorde o atentie mai ridicata tenului si care selecteaza produsele de ingrijire personala pentru a avea o piele mai sanatoasa. Principalul ingredient este CBD (canabidiol- extras din canepa) dar acestea contin si celule stem, peptide si acid hialuronic.

Produsele pe care le distribuim provin de la o companie australiana, MGC Pharmaceuticals, ce are multi ani de experienta in concentrarea si strategia sa de dezvoltare si furnizare a canabinoidelor de inalta calitate si non-psihoactive Cannabidiol (CBD) pe piata globala emergenta.

Conditiile programului de afiliere de vanzari:

Oferim afiliatilor posibilitatea de a-si creste veniturile prin promovarea produselor DERMIFUSION:
Comisionul destinat afiliatilor este de :

– 7,5 % pentru fiecare vanzare

Alte avantaje:
Site-ul este responsive si adaptat comertului online.
Comenzile sunt livrate GRATUIT prin curier rapid, in maxim 3 zile lucratoare.
Plata se face la livrare.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.