Program afiliere calivita.tuningland.ro - 2Performant
Screenshot of www.calivita.tuningland.ro

calivita.tuningland.ro affiliate program

Ranking

483rd

General

23rd

Category

Commission

6.0%

per sale

Cookie life

62 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Calishop-este de peste 7 ani magazin partener CaliVita și vă oferă exclusiv vitamine, produse naturale și suplimente nutritive, produse în SUA de compania CaliVita Internațional. CaliVita International este o companie de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente

Read More

Calishop-este de peste 7 ani magazin partener CaliVita și vă oferă exclusiv vitamine, produse naturale și suplimente nutritive, produse în SUA de compania CaliVita Internațional.

CaliVita International este o companie de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Consumul de suplimente alimentare reprezintă o parte integrantă şi utilă a unui stil de viaţă modern. Este însă foarte important ce produse şi ingrediente consumăm. CaliVita International se străduieşte să le ofere consumatorilor săi tot ce e mai bun. Mai mult de 3.000 de profesionişti dedicaţi şi cu experienţă din întreaga lume lucrează fără încetare pentru ca produsele CaliVita să se conformeze rezultatelor celor mai noi cercetări medicale.Produsele sunt supuse unor teste multiple, de la materii prime şi până la produsul finit. Un număr de 12.000 de teste pe an oferă garanţia că mai mult de 500 de ingrediente ajung pe piaţă având o puritate şi calitate extraordinare.

Marea majoritate a suplimentelor CaliVita sunt produse într-un mediu farmaceutic în Statele Unite ale Americii. Procesul de producţie a acestora se desfăşoară în concordanţă cu proceduri riguroase de control şi asigurare a calităţii (GMP – Good Manufacturing Practice), fiind monitorizate în permanenţă de FDA (Autoritatea pentru Controlul Alimentelor şi Medicamentelor din Statele Unite). În Europa, unde produsele îndeplinesc în totalitate cerinţele legislaţiei europene, colaborăm strâns cu autorităţile locale de acordare a licenţelor, pentru a ne asigura că produsele noastre respectă toate reglementările locale.

Pe lângă suplimente alimentare şi vitamine, sănătatea în toate aspectele vieţii tale poate fi sprijinită cu ajutorul gamelor adiacente cum sunt:

1.CaliVita Electronics: dispozitive electronice pentru sprijinul sănătăţii

Tehnologie inovatoare şi design avansat într-un ambalaj compact, atractiv. Numeroase cercetări științifice stau la baza creării acestor produse şi sisteme care oferă performanţe excelente, economie de energie şi durabilitate.

2.CaliVita Cosmetics: produse cosmetice superioare

Sănătatea începe cu o piele curată şi strălucitoare. CaliVita utilizează ingrediente pure, naturale în produsele de igienă personală, care te vor ajuta să îţi cureţi şi să îți revitalizezi organismul. Totul pentru ca tu să te simţi bine în pielea ta.

3.CaliClean: detergenţi ce protejează natura şi mediul înconjurător

CaliVita are grijă de planeta noastră la fel de mult cum avem grijă de casa noastră. Din acest motiv a creat produsele naturale de igienă domestică, care nu dăunează mediului înconjurător. Simte-te ca acasă pe această planetă.

Transport gratuit: la peste 400 lei prin Curier Rapid. Livrari oriunde in tara la urmatoarele costuri: 15 lei prin Curier Rapid.

Piaţa globală a vitaminelor şi suplimentelor alimentare valorează 68 de miliarde de dolari americani. Statele Unite ale Americii sunt liderul mondial de pe piaţa vitaminelor şi a suplimentelor, cu circa 30%, iar Europa deţine nu mai puţin de 14% din piaţa globală.

Prognozele sunt şi mai încurajatoare. Piaţa vitaminelor şi a mineralelor (excepţie fac alte suplimente alimentare, cum ar fi pilulele pe bază de plante, probioticele etc.) va înregistra o creştere anuală de 4,5%, atingând aproape 30 de miliarde de dolari în 2016.

Deoarece populaţia de vârsta a treia se confruntă cu probleme de sănătate caracteristice longevităţii crescute, cum ar fi slăbirea vederii şi a mobilităţii, piaţa suplimentelor special concepute pentru anumite afecţiuni se află şi ea într-o creştere accelerată.

Dacă vrei să te lansezi şi tu pe această piaţă, nu mai sta pe gânduri! Calishop alături de CaliVita te ajută să îţi îndeplineşti visurile cu o gamă largă de produse pentru menţinerea sănătăţii.

Beneficiile programului de afiliere Calishop:
– Avem în mod constant promoții și reduceri oferite de partenerul nostru CaliVita International;
– 100% garanţia calităţii de la compania CaliVita;
– Seriozitate garantată în ceea ce privește procesarea comisioanelor înregistrate;
– Răspuns rapid la solicitările/întrebările venite din partea afiliaților ;
– Perioadă de recurență: 2 luni;
– Comision oferit afiliaților 2Parale: 6%;

Metodele de promovare a produselor distribuite de Calishop pot fi diverse. De la articole cu recomandări ale produselor, recenzii, comentarii în forumuri sau bloguri, unelte social media, pâna la Google AdWords sau Facebook Ads, toate îți stau la dispoziție pentru o promovare cât mai vizibilă și de succes.

Câştigă şi tu de pe urma acestei oportunități în plină dezvoltare alături de Calishop! Succes.

Acceptam promovarea prin Facebook, AdWords si e-mail marketing.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.