maisondor.ro Affiliate Program
http://www.maisondor.ro

maisondor.ro

Ranking

189th

General

2nd

Category

Commission

12.5%

per sale

Cookie life

90 days

Currency

RON

Time to payment

8 days

Description

Floraria online Maison d’Or este un concept atipic pentru piata romaneasca de profil. Target-ul nostru este sa oferim clientilor luxul accesibil oferind foarte mare atentie detaliilor care fac diferenta dintre un aranjament floral banal, obisnuit si o creatie florala deosebita. Nou lansat, in luna mai 2017, modelul de business Maison d’Or a avut parte de

Read More

Floraria online Maison d’Or este un concept atipic pentru piata romaneasca de profil. Target-ul nostru este sa oferim clientilor luxul accesibil oferind foarte mare atentie detaliilor care fac diferenta dintre un aranjament floral banal, obisnuit si o creatie florala deosebita.
Nou lansat, in luna mai 2017, modelul de business Maison d’Or a avut parte de aprecieri deosebite din partea persoanelor care au incercat experienta de a “livra fericire” alaturi de noi. Ca urmare a varietatii si calitatii extraordinare in ceea ce priveste produsele comercializate online, cu design propriu si unic, ne cosideram un concurent serios la pozitia de lider in domeniul de florarii online pe piata romaneasca.
Tocmai din acest motiv, pentru a ne atinge targetul, avem nevoie de colaborari de succes cu persoane profesioniste si motivate sa ne faciliteze procesul de crestere organica.
Suntem constienti ca performanta trebuie recompensata! Tocmai din acest motiv vom incepe pragul de comisionare de la 12.5%. Am ales, de asemenea, sa fixam perioada maxima de cookies la 90 de zile, cat si plata comisioanelor in cel mai scurt timp posibil.
Expunerea in mass-media, contractele de colaborare cu persoanele publice din Romania, prezenta la evenimente mondene si materialele TV in care sunt prezente produsele sau showroom-ul nostru sunt unelte care utilizate inteligent de afiliati pot aduce vanzari uriase.
In functie de performantele partenerilor nostri, vom creste procentul de comisionare astfel incat diferenta intre partenerii activi si cei mai putini activi sa fie considerabila.
Spor la treaba!

Cu sinceritate,
Echipa Maison d’Or

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.