Program afiliere lumanariservus.ro/ - 2Performant
Screenshot of www.lumanariservus.ro

lumanariservus.ro/ affiliate program

Ranking

471st

General

9th

Category

Commission

12.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

11 days

Description

SERVUS, putem impreuna sa livram clientilor nostri : emotie, calitate, sanatate și rapiditate? Daca DA, noi aici în atelierele noastre din inima Maramuresului, manufacturam cu drag gama de lumanari pentru evenimente speciale ( nunta, botez beneficiind de personalizare gratuita cu numele sarbatoritilor), lumanari decorative, lumanari parfumate ( ceara de calitate superioara, stearima din ceara de

Read More

SERVUS, putem impreuna sa livram clientilor nostri : emotie, calitate, sanatate și rapiditate? Daca DA, noi aici în atelierele noastre din inima Maramuresului, manufacturam cu drag gama de lumanari pentru evenimente speciale ( nunta, botez beneficiind de personalizare gratuita cu numele sarbatoritilor), lumanari decorative, lumanari parfumate ( ceara de calitate superioara, stearima din ceara de palmier 100% naturala, soia, cocos) si livram din stoc peste 1000 articole, surprinzind clientii cu garantia noastra specifica * Nu-i Bai* plus pret diferentiat pe cantitate.
Targetul magazinului: femei 22-65 ani, venituri medii, din toate zonele tarii pentru B2C si Florarii, Gift Shop, Magazine Specifice si En Gross pentru B2B.
Valoarea medie a unei comenzi Servus: 205 RON
Comisionul tau dacă alegi sa promoveze www.lumanariservus.ro: 12%
Aprobare rapida, conversie ridicata.
Cum puteți promova produsele noastre?
-> Facebook: postari organice sau sponsorizate pe Facebook.
-> Articole pe bloguri si site-uri, cu recomandari ale produsului disponibile pe www.lumanariservus.ro
-> Articole pe site-uri care centralizeaza oferte / promotii.
-> Bannere furnizate de noi pe bloguri si site-uri.
-> Cupoane/cashbacks si agregatoare de produse.
-> Google Adwords – în reteaua de afișare, video sau text. NU se accepta afiliatilor campani Adwords pe brand, respectiv NU se pot folosi expresii care sa contina cuvintul “Servus”.
Aveti suport dedicat din partea affiliate manager-ului Servus. Gasiti in magazinul nostru online si pe blog informatii complete despre produse. Va punem dispozitiile prin email (office@lumanariservus.ro) pentru informatii suplimentare despre noi si despre produsele noastre.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.