Program afiliere leafshop.ro/ - 2Performant
Screenshot of www.leafshop.ro

leafshop.ro/ affiliate program

Ranking

579th

General

20th

Category

Commission

7.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Leafshop.ro este un magazin online de plante si flori artificiale cu aspect realist. Oferim o gama variata de produse, de la flori si plante traditionale (trandafiri, lalele, bujori, etc.) pana la flori si plante exotice (orhidee, ranunculus, bonsai, etc.), care permit utilizarea lor intr-o multitudine de situatii; de la decorarea casei sau a biroului, pana

Read More

Leafshop.ro este un magazin online de plante si flori artificiale cu aspect realist.

Oferim o gama variata de produse, de la flori si plante traditionale (trandafiri, lalele, bujori, etc.) pana la flori si plante exotice (orhidee, ranunculus, bonsai, etc.), care permit utilizarea lor intr-o multitudine de situatii; de la decorarea casei sau a biroului, pana la realizarea aranjamentelor pentru evenimente remarcabile (ex. nunta, botez, etc.), a buchetului de mireasa sau a unor accesorii deosebite.

Aranjamentele din flori artificiale sunt alegerea perfecta pentru decorarea spatiilor de birouri, a restaurantelor, barurilor, hotelurilor, pensiunilor si teraselor. Astfel, ne adresam si segmentului B2B: florariilor, afacerilor Horeca, designerilor de interioare si organizatorilor de evenimente.

Pasiunea si atentia pentru detalii ne indeamna sa selectam cu grija cele mai frumoase si bine realizate produse pentru clientii nostri. Astfel, gasiti in magazinul nostru flori si plante artificiale cu un aspect realist, avand texturi si culori desavarsite.

De ce sa promovezi Leaf Shop?

– comision de 7% aplicabil la toate produsele noastre
– comisioane diferite in functie de fidelitatea afliliatului;
– perioada de recurenta de 60 de zile;
– siguranta calitatii produselor comercializate

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.