giftology.ro - Stiinta cadourilor affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.giftology.ro

giftology.ro – Stiinta cadourilor affiliate program

Ranking

255th

General

3rd

Category

Commission

12.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

4 days

Description

In general, activitatea de a lua un cadou este una destul de stresanta pentru oricine – Ce cadou sa cumperi celui care “are de toate”? Ce cadou sa oferi astfel incat sa genereze acel efect “wow” atat de satisfacator pentru tine? Noi, echipa Giftology, am ridicat cadourile la nivel de stiinta si raspundem la aceste

Read More

In general, activitatea de a lua un cadou este una destul de stresanta pentru oricine – Ce cadou sa cumperi celui care “are de toate”? Ce cadou sa oferi astfel incat sa genereze acel efect “wow” atat de satisfacator pentru tine?

Noi, echipa Giftology, am ridicat cadourile la nivel de stiinta si raspundem la aceste intrebari pentru clientii nostri. Importam produse originale, numai de la producatori de renume din Europa si SUA, astfel incat sa avem asigurata calitatea acestora. Traim in fiecare zi sloganul nostru: “Stiinta cadourilor inteligente”.
De asemenea, suntem traducatori si distribuitori pentru unii din cei mai mari jucatori de pe piata de jocuri de societate.
Suntem “vinovati” pentru introducerea pe piata din Romania a unor jocuri de succes precum:
– Batalia Cuplurilor – primul joc de societate dedicat cuplurilor
– Cluedo Harry Potter – joc licentiat, varianta mechanics a clasicului joc Cluedo
– Monopoly Friends – joc licentiat dupa seria TV Friends / Prietenii tai
– Jocurile de perspicacitate pentru copii: Fluturele si Pisica, Vanatoarea de Comori si Asaltul Ramelor

De ce produs licentiat?
• Clientul are siguranta ca va cumpara produse originale, verificate si aprobate de detinatorii licentelor
• Clientul are siguranta ca va cumpara produse fara defecte de fabricatie, in concordanta cu personajele sau obiectele pe care le reprezinta ca si design, dimensiuni si alte elemente definitorii
• Clientul are siguranta ca produsele sunt fabricate in locatii autorizate, cu tehnici si instrumente care asigura functionarea optima a produselor.

Topul categoriilor recomandate a fi promovate
• Produsele licentiate Star Wars – e perioada propice pentru a promova aceste produse, mai ales tinand cont de noile filme din serie ce urmeaza a fi lansate “Star Wars: The Last Jedi”, pe 15 Decembrie 2017, si “Solo: A Star Wars Story” in 2018
• Gadget-uri pentru Smartphone – trebuie sa recunoastem ca smartphone-ul este nelipsit in orice activitate, iar un accesoriu sau gadget pentru el este cadoul perfect pentru pasionatul de tehnologie
• Yoyo-uri – daca aveai impresia ca stii sa te joci cu yoyo-ul, vei fi surprins! Din punctul nostru, cel mai tare joc de jonglerie va fi noua senzatie in Romania!
• Miniaturile din Metal – foi de metal pretaiate cu laser, care se desprind din foaie si se asambleaza, fara lipire, fara sudura, doar prin indoire si imbinare. Recomandate pentru +14 ani, nivelul de detaliu va impresiona pe oricine!

Lucram constant la marirea gamei de produse astfel incat sa acoperim nevoile tuturor clientilor, de la mic la mare, de la cel mai amuzant din grup pana la cel mai pretentios, asa ca veti vedea mereu noi categorii de produse pe site-ul nostru.
Ultimele categorii adaugate:
• Drone
• Boxe & Audio
• Realitate Virtuala
• Plastilina inteligenta

Publicul tinta:
• 70% din clientii nostri au varste cuprinse intre 18 si 34 de ani, 22% cu varsta intre 35 si 44 ani.
• Printre interesele lor se numara: Filmele, Media & Entertainment, Green Living, Calatoriile, Sport & Fitness si Tehnologia.

Showroom si ridicarea de la sediu:
Un alt avantaj al magazinului online www.giftology.ro este ca se pot ridica produsele din sediul nostru din Bucuresti, fara costuri suplimentare, chiar in aceeasi zi. Clientii nostri sunt incurajati sa plaseze comanda online, ca produsele sa fie rezervate si pregatite pentru ridicare, rapid, fara batai de cap. De aceea, promovarea pe care o realizezi, chiar daca clientul vrea sa vina la sediu sa ridice produsele, se va traduce intr-un comision.

De ce sa ne promovezi pe noi?
• perioada de recurenta mare: 60 de zile
• 12% comision din valoarea comenzii (fara transport inclus)
• comanda rapida – posibilitatea vizitatorilor de adauga produse in cos si a finaliza comanda doar lasand numarul de telefon, modalitate perfecta pentru cei care nu vor sa treaca prin intreg procesul de checkout. Pentru afiliati aceasta procedura inseamna reducerea nr. de comenzi telefonice, finalizarea unei comenzi rapide fiind complet integrata in afiliere.
• validarea comisioanelor se realizeaza in maxim 30 de zile
• rata foarte mica de retururi, sub 1% din comenzile plasate pe site, deci in majoritatea covarsitoare a cazurilor o comanda plasata se va finaliza cu comision incasat
• acceptam promovarea prin Google PPC

Nu sunt permise:
• Duplicarea continutului sau copierea textelor de pe site-ul www.giftology.ro pentru promovarea produselor.
• Trimiterea de newslettere, SMS-uri sau comunicate in numele Giftology.ro
• Folosirea persoanelor publice cu care Giftology are contract de promovare ca si instrument de promovare decat cu acordul nostru express.
• Incasarea comisionului castigat de pe urma comenzilor personale plasate pe www.giftology.ro
• Promovarea noastra prin intermediul Facebook Ads sau orice alt mijloc de Paid Social Media

Promisiunea noastra este de a comunica constant cu voi, astfel incat veti fi in permanenta la curent cu promotiile noastre, veti afla de noile produse inca inainte de a fi publice pe site si veti sti intotdeauna care sunt cele mai bine vandute produse. Atitudinea noastra va fi aceea de a va considera adevarati parteneri in magazinul nostru. In acest spirit, constant vom avea premii pentru afiliatii care vor aduce valoare mai mare in Giftology.

Cu prietenie,
Echipa Giftology.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.