carnaval24.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.carnaval24.ro

carnaval24.ro affiliate program

Ranking

421st

General

11th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

90 days

Currency

RON

Time to payment

37 days

Description

Lumea carnavalului si deghizarii dezvaluita in toata splendoarea ei aici la Carnaval24.ro. Gama noastra include un numar foarte mare de costume complete si accesorii atent selectate dintr-o varietate de epoci si domenii. Costume de carnaval si accesorii pentru toate varstele, costume de carnaval pentru copii, ce ii fac pe cei mici fericiti, si costume carnaval

Read More

Lumea carnavalului si deghizarii dezvaluita in toata splendoarea ei aici la Carnaval24.ro. Gama noastra include un numar foarte mare de costume complete si accesorii atent selectate dintr-o varietate de epoci si domenii. Costume de carnaval si accesorii pentru toate varstele, costume de carnaval pentru copii, ce ii fac pe cei mici fericiti, si costume carnaval pentru adulti pe placul si buzunarul tuturor.

Carnaval24 se poate lauda cu cele mai mari selectii de costume sau rochii pentru carnaval. Costumele comercializate de noi pot fi admirate in webshop-ul nostrum, www.carnaval24.ro, si pot fi comandate sigur, usor si rapid online.

Avantajul clientilor nostri:
1. Cea mai variata oferta de costume si accesorii pentru deghizari si petreceri.
2. Modalitati de Plata eficiente. Foarte simplu, ai 3 variante la dispozitie – Mai mult, nici nu ai nevoie sa iti faci cont pe site!

a) Direct pe site cu Cardul Bancar (credit/debit).
b) Ramburs, cash la primirea coletului.
c) Plata in avans, prin transfer bancar/ordin de plata.

3. Modalitate facila de retur.

Avantajele Afiliatilor nostrii.
Carnaval24.ro ofera un comision de 10%, perioada de recurenta este de 3 luni, iar comisionul Dumneavoastra va fi aprobat in maxim 30 de zile.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.