tradesilvania.com affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of tradesilvania.com

tradesilvania.com affiliate program

Ranking

400th

General

7th

Category

Commission

12.0RON

per lead

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

7 days

Description

Salut la toti cei interesati de criptomonede, Bitcoin , Ethereum , Blockchain si tot ce inseamna sisteme fintech si solutii inovatoare in domeniul criptomonedelor. In dorinta de a avea un contact mai rapid cu persoanele entuziaste in domeniul crypto si sisteme financiare descentralizate lansam sistemul de lead generator prin 2 perfomant in Romania. Tradesilvania este

Read More

Salut la toti cei interesati de criptomonede, Bitcoin , Ethereum , Blockchain si tot ce inseamna sisteme fintech si solutii inovatoare in domeniul criptomonedelor. In dorinta de a avea un contact mai rapid cu persoanele entuziaste in domeniul crypto si sisteme financiare descentralizate lansam sistemul de lead generator prin 2 perfomant in Romania.
Tradesilvania este un exchange specializat in tranzactionarea monedelor digitale, lansat in anul 2018, cu sediul in Romania, Cluj-Napoca. Noi credem ca lumea va fi un loc mai bun cu un sistem financiar deschis fara birocratie sau comisioane imense. Prin tehnologia blockchain si prin monedele virtuale acest lucru poate sa devina realitate.

CONDITII PENTRU LEAD : ( IMPORTANT)
Te rugam sa ai in vedere ca vom valida leadurile din Romania, pentru persoane peste 18 ani care si-au creat si activat un cont in platforma http://tradesilvania.com ( validare completa si cont activ)
Avem cookie life de 30 de zile si un premiu pentru fiecare lead de 12 lei.

Abia asteptam sa va cunoastem si sa colaboram! pentru orice detalii va rugam sa ne scrieti un email la contact@tradesilvania.com

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.