Program afiliere provident.ro - 2Performant
Screenshot of www.provident.ro

provident.ro affiliate program

Ranking

28th

General

2nd

Category

Commission

5.0RON

per lead

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

6 days

Description

CONCURS FINALIZAT Anul acesta, la Provident luna mai vine cu o nouă promoție ProviAcasă pentru clienți, începând cu data de 7 mai, însă și cu o competiție pentru afiliații noștri. Indiferent că sunteți afiliați activi sau nu, puteți profita de premii considerabile oferite de programul de afiliere Provident. 1. Afiliații cu cele mai multe Lead-uri 2Performant

Read More

CONCURS FINALIZAT

Anul acesta, la Provident luna mai vine cu o nouă promoție ProviAcasă pentru clienți, începând cu data de 7 mai, însă și cu o competiție pentru afiliații noștri. Indiferent că sunteți afiliați activi sau nu, puteți profita de premii considerabile oferite de programul de afiliere Provident.

1. Afiliații cu cele mai multe Lead-uri 2Performant (Loan Calls Provident) valide vor fi premiați astfel:*

Locul 1: 1,000 RON

Locul 2: 800 RON

Locul 3: 600 RON

Locul 4: 500 RON

Locul 5: 300 RON

2. Bonus: Afiliatul cu cea mai bună rată de conversie de la Lead acceptat în 2Performant (Loan Call) la Lead Provident va primi un bonus in valoare de 500 RON.*

 

*Condiții de intrare în concurs:

– ai înregistrat minim 5 Lead-uri Provident ProviAcasă (prospecti care indeplinesc conditiile minime de eligibilitate pentru accesarea unui imprumut Provident) în perioada 07 mai – 03 iunie.

3. De asemenea, afiliații noi / inactivi, care nu au înregistrat lead-uri valide 2Performant în perioada 01 martie – 07 mai, vor fi premiați în functie de numarul de lead-uri 2Performant valide, astfel:

Locul 1: 400 RON

Locul 2: 300 RON

Locul 3: 200 RON

Condiții de intrare în concurs:

– ai înregistrat minim 5 lead-uri 2Performant valide (loan call-uri Provident) în perioada 07 mai – 03 iunie.

 

Departajarea câștigătorilor se va realiza în funcție de numărul de lead-uri Provident. În cazul afiliaților cu același număr de lead-uri Provident, departajarea se va realiza în funcție de rata de conversie de la click la lead 2Performant (loan call Provident) din perioada desfășurării concursului.

 

Vă încurajăm să utilizați detaliile promoției lunii mai pentru a vă maximiza conversiile, împreună cu bannerele pe care le puteți regăsi în secțiunea ”Tools” din platformă.

 

Perioadă de desfășurare a competiției: 07 mai – 03 iunie.

Mult succes și spor la conversii!

—————

Hai și tu în programul nostru de afiliere, alături de echipa Provident, iar noi te recompensăm cu un total de 80 de lei / lead Provident.

 

Cum funcționează programul nostru de afiliere?

 

•  Pentru fiecare lead valid 2Performant* primesti 5 lei, iar dacă acesta se transformă într-un lead Provident**, primești un bonus de 75 de lei ;

•  Dacă ești afiliat nou, beneficiezi de un Welcome Pack și de 100 Lei Bonus pentru primele 5 lead-uri Provident valide, pe lângă comisionarea mai sus menționată.

 

* Lead-ul valid 2Performant reprezintă aplicarea realizată de către prospect direct pe site-ul Provident, în urma căreia acesta a reușit să fie contactat telefonic de către noi. Este necesar ca, în timpul apelului, să asculte în întregime informațiile referitoare la produs și să declare că dorește să acceseze un împrumut.

 

** Pentru ca lead-ul 2Performant să se transforme în lead valid Provident, este necesară întrunirea criteriilor minime de eligibiltate ale prospectului care aplică pentru un împrumut. Acestea sunt:

 

•  persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;

•  venit lunar fix, dovedibil;

•  adresa de domiciliu/reşedinţă să fie pe teritoriul României (aceeași cu cea din cartea de identitate);

•  un număr de telefon valabil.

 

***IMPORTANT: Închiderea unui lead va fi considerată eligibilă în decurs de până la 2-3 zile lucrătoare.

 

Avantajele de a fi afiliat Provident:

•  Suntem locul I în Google pentru majoritatea cuvintelor cheie din piața de IFN;

•  Top share of voice pe TV în categoria financiară;

•  Prezență puternică în întreg ecosistemul digital;

•  Campanii promoționale pe tot parcursul anului;

•  Acceptăm rapid comisioanele;

•  Concursuri pentru afiliați;

•  Criteriile de eligibilitate pentru un lead Provident credit sunt minime.

 

Avantajele unui credit Provident:

•  Criterii minime de eligibilitate;

•  Sume acordate de la 500 până la 20.000 de lei;

•  Perioada creditului între 49 și 134 de săptămâni (creditele cu rate săptămânale) și între 14 și 23 de luni (creditele cu rate lunare);

•  Oferim serviciul auxiliar și opțional de gestionare a creditului la domiciliu;

•  Fără garanți sau garanții;

•  Promoții periodice atractive pentru clienți, care ajută afiliații să aibă un volum mai mare de lead-uri valide și eligibile;

•  Nu vom refuza clienții doar pentru ca au un istoric negativ în Biroul de Credit. Știm că, uneori, imposibilitatea de a achita ratele la timp este generată de situații nepreăvăzute, nu de rea-voință. Astfel, ca de fiecare dată, acordarea unui împrumut se face în urma evaluării atente, care ține cont atât de istoricul de creditare, cât și de veniturile actuale ale clientului.

 

DESPRE PROVIDENT

 

Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance și este o instituţie financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naţionale a României, specializată în acordarea de împrumuturi de valoare mică, pe termen scurt.

 

Provident este prima instituţie financiară din România care oferă împrumuturi la domiciliu prin intermediul unui serviciu suplimentar, oferit contra cost. Astfel, clienţii pot primi banii în maximum 48 de ore de la solicitare, chiar la ei acasă, iar ratele le plătesc din confortul propriei locuințe.

 

Fii partenerul nostru și trimite trafic pe Provident.ro! Mai multe lead-uri, mai mulți bani pentru tine!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.