Program afiliere oceancredit.ro - 2Performant
Screenshot of www.oceancredit.ro

oceancredit.ro affiliate program

Ranking

155th

General

6th

Category

Commission

45.0RON

per lead

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

16 days

Description

Salut, draga afiliat! Ocean Credit este o insituție financiară nebancară (IFN) care se adresează persoanelor fizice. Activăm în piață de peste 7 ani, astfel fiind primul IFN care a dezvoltat o platformă automatizată care poate acorda credite 100% online, 24/24 si 7/7 sub 10 minute de la inceperea procesului de aplicare. Acum poti sa intelegi

Read More

Salut, draga afiliat!

Ocean Credit este o insituție financiară nebancară (IFN) care se adresează persoanelor fizice. Activăm în piață de peste 7 ani, astfel fiind primul IFN care a dezvoltat o platformă automatizată care poate acorda credite 100% online, 24/24 si 7/7 sub 10 minute de la inceperea procesului de aplicare. Acum poti sa intelegi de ce motto-ul nostru este ”Imprumuta altfel”!

De ce suntem altfel?

1. Dobânda corecta – Dobanda oferită de noi este de 3 – 6 mai mică decât media din piata, astfel fiind acccesibili oricui.

2. Intelegere – Ne adresăm unui segment de clienți responsabili pe care ii evaluam in functie de scorul lor de credit.

3. Varietatea produselor – Produsele noastre: Crab, Pinguin si Delfin sunt adaptate nevoilor clientilor, astfel ei pot alege produsul ideal pentru nevoile lor de finantare.

4. Incredere – Avem un business bazat pe incredere si clientii nostri vad asta, de aceea peste 80% din clientii care apeleaza la serviciile noastre ne recomanda.

Ce câștigi tu prin programul de afiliere? – 45 RON pentru fiecare lead (prin ‘lead’ înțelegem o persoană care a primit ofertă de creditare de la noi). În curând vom putea oferi bonus-uri pentru lead-urile care se concretizează în împrumuturi acordate.

Cum arată procedura de aplicare la Ocean Credit pentru un potențial client (=lead)?

1. Vizitatorul ajunge pe pagina noastră oceancredit.ro

2. Aplică pentru un împrumut completand un formular.

3. Vizitatorul este evaluat automat si i se prezinta o ofertă personalizată de împrumut.

Te invit sa participi la cresterea celui mai transparent si corect IFN din Romania!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.