Program afiliere ferratumbank.ro - 2Performant
Screenshot of www.ferratumbank.ro

ferratumbank.ro affiliate program

Ranking

319th

General

10th

Category

Commission

100.0RON

per lead

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

8 days

Description

Linia de credit Ferratum Bank ofera clientilor flexibilitate maxima la costuri minime. Cu max DAE de 299.46%, toti clientii ce isi deschid Linia de credit Ferratum, beneficiaza de primele 30 de zile GRATUITE. De la a doua retragere, clientii pot beneficia de coduri de discount si servicii real time. Fara comision de administrare sau de

Read More

Linia de credit Ferratum Bank ofera clientilor flexibilitate maxima la costuri minime. Cu max DAE de 299.46%, toti clientii ce isi deschid Linia de credit Ferratum, beneficiaza de primele 30 de zile GRATUITE. De la a doua retragere, clientii pot beneficia de coduri de discount si servicii real time. Fara comision de administrare sau de retragere. Clientii pot solicita 100% online si in caz de aprobare, pot avea banii in cont in aceeasi zi.

Ce înseamnă lead valid: * Vârsta minimă de 21 de ani * Nu are un credit activ la Ferratum * Istoric pozitiv în biroul de credit * Date de contact valide: număr de telefon și email * Să fie angajat și să poată face dovada unui venit stabil Criteriile de respingere a comisioanelor: – vârsta minimă de sub 21 de ani; – istoric negativ de creditare; – număr de telefon sau adresa de e-mail folosite în cerere și care nu aparțin aplicantului; – clienții care indică venituri sau cheltuieli incorecte (ex. 10 ron /lună); Pentru link-ul de afiliat, folositi: https://www.ferratumbank.ro/linia-de-credit/?k=PR Perioada de recurență este de 30 de zile. Iți mulțumim pentru interesul acordat programului nostru de afiliere. Pentru orice întrebări, nu ezita să ne scrii prin mesageria interna a programului nostru de vedere din 2Performant. Spor la leaduri valide!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.